Çukur - Cinayetler iyice Ay Yapımcı oldun.Allah ım bu yılan bakışlar bu güzellik bu asalet nedirinşallah tez vakitte @Çiğdem- in hızırı ve enikleri ile @denizz19 un kadınını yerle yeksan edicezgerçi tns sistemine güvenmiyorum ama olsun merve reyise güvenimiz tam parti kursun oy verelim@Aserat @Yiğitt @Thequeer @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @ozmoturk @Dosi @xBUGRAx
@MasacRE- @Doğu
Ekli dosyayı görüntüle 57626
ayol ay yapımın as kadrosunu dağıttık yerine halime -handan-sümbül ağa-nilüfer hatun-ahmet çelebiyi koyduk bu dizide ; şimdi biz i ay yapımcıyız yoksa ay yapımı mı ele geçirmişiz iyi düşünÇukur - Cinayetler iyice Ay Yapımcı oldun.
Sonunda başardın. 😱 @Çiğdem-ayol ay yapımın as kadrosunu dağıttık yerine halime -handan-sümbül ağa-nilüfer hatun-ahmet çelebiyi koyduk bu dizide ; şimdi biz i ay yapımcıyız yoksa ay yapımı mı ele geçirmişiz iyi düşün
Çukur - Cinayetler iyice Ay Yapımcı oldun.
yine bulmuş bir ecünnüAllah ım bu yılan bakışlar bu güzellik bu asalet nedirinşallah tez vakitte @Çiğdem- in hızırı ve enikleri ile @denizz19 un kadınını yerle yeksan edicezgerçi tns sistemine güvenmiyorum ama olsun merve reyise güvenimiz tam parti kursun oy verelim@Aserat @Yiğitt @Thequeer @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @ozmoturk @Dosi @xBUGRAx
@MasacRE- @Doğu
aydirik yapım bir daha tubayla çalışmazsa tamamen ele geçirmiş ıolucaz resmen istediğimiz kadroları kuruyorSonunda başardın. 😱 @Çiğdem-
ıyyy sen kendi yaşına bak 45 yaşında da çiğdem hanım pek de kartlaşmışyine bulmuş bir ecünnü
aslında sizin biz benzerliğini bu bozuyor atacan yaşlı kadıns ever emrede ecünnü 6k@mrt-06 kalitesi burada ayrılıyor emreden
Ağzını topla emoş hanım ağzını yırtarım hop hopaydirik yapım bir daha tubayla çalışmazsa tamamen ele geçirmiş ıolucaz resmen istediğimiz kadroları kuruyor
ıyyy sen kendi yaşına bak 45 yaşında da çiğdem hanım pek de kartlaşmış
o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramış aa dostlar
Ay iyice ayar oldum ben o saçıyla oynamasına ekrana girip oynama diyesim geldi artık bi yerden sonraMerve'nin saçlarıyla oynamasını seviyorum çünkü ben de sık sık oynarım. Gözleri de çok güzel ama başka sevecek neden yok.
Gözlerim yerinden çıkıcaktı zor tuttum
Allah ım bu yılan bakışlar bu güzellik bu asalet nedirinşallah tez vakitte @Çiğdem- in hızırı ve enikleri ile @denizz19 un kadınını yerle yeksan edicezgerçi tns sistemine güvenmiyorum ama olsun merve reyise güvenimiz tam parti kursun oy verelim@Aserat @Yiğitt @Thequeer @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @ozmoturk @Dosi @xBUGRAx
@MasacRE- @Doğu
Aslında karakter şıllığın önde gideni ama Aslıhan'ın güzelliği karşısında hakaret bile edemiyorum.Ay iyice ayar oldum ben o saçıyla oynamasına ekrana girip oynama diyesim geldi artık bi yerden sonra
Gözlerim yerinden çıkıcaktı zor tuttumKız böyle şeyler paylaşmadan haber verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?