Ufak Tefek Cinayetler - Genel Yorum Konusu

Çok güzel bir dizi olmuş tam aradığım gibi. Bol bol kadın entrikası, kavga ve hırs. Özellikle Gökçe Bahadır ve Aslıhan Gürbüz çok iyiydi. Tülin Özen de yine kaliteli bir performans çıkarmış. Bade İşçil de ilk bölüm için fena değildi ama karakteri çok uyuzdu.ss

Öncelikle jenerik çok farklı olmuş. Çekimler de çok havalıydı hatta bir Türk dizisi için fazlaydı. Senaryo da giriş bölümü olduğunu düşünürsek derli topluydu. Bundan sonra salı akşamları Star'dayım.

Yalnız Merve ve Pelin k*****ğın önde gidenleriymiş Oya reis ne yapsa yeridir.

Eğer dizi pazara alınmazsa bu dizi 13. bölümde biter ve bu muhteşem ekibe yazık olur.
Daha dizi yeni başladı bir dur. Zaten 3. bölümden sonra belli olur durumu.

Ilk bolume tekrar bakacam.
belki isinirim.
Beğeneceğini düşünüyordum şaşırttın beni. Yani Fazilet Hanım ve Kızları'ndan kötü olamaz.

Acaba Star logosuna bakmaktan diziyi izledin mi ki.

@xBUGRAx bana bazen oluyor bu logoya gözüm takılıyor diğer kısımlar kararıyor sanki hele yapraklar renk değiştirirken bitiyorum.
Dolunay ve Ateş Böceğini topa tuttum diye laf arıyorlardı bana. Sonra Siyah incinin vasatligi.
Söze de Son zamanlar bazı sahnelerde kıl olduğumu da dile getirdim.

Bu arada Aslıhan Gürbüz'ün gençliğini oynayan kızı çok iyi seçmişler birebir aynı gibiler.

Şimdi aklıma geldi de manikürcü kadın en komik karakterlerden biri olmuş. Daha ilk bölümden göz koydu Serhan'a.

İtiraflar'da saçma sapan bir şey denmişti işte ciddiye alınacak türden değil.

Görmemişim.
Bizi benzettiklerine göre süper moderatör yapmayı düşünüyorlar beni.

Dizi sosyal medyada çok sevilmiş. O kadar baktım bir kötü yorum bulamadım. Yolu açık olsun.
Haftasonu da Kadın dizisine bakıcam. Ama onu netten takip ederim.