İzlemiyorum vazgeçtimSenin gibi Totali bile yakaladıysa daha fazla yoruma gerek yok.
İzlemiyorum vazgeçtimSenin gibi Totali bile yakaladıysa daha fazla yoruma gerek yok.
İzle sonrası daha güzel çünkü.İzlemiyorum vazgeçtim
İzlemiyorum ulan sana inat değil mi hatta antilik yapacağım inşallah tez zamanda biter diye. .ssİzle sonrası daha güzel çünkü.
İlk yarım saati izledim az evvel. Güzel bir anlatı yoluna gidilmiş. Gökçe Bahadır bence en iyisi görünüyor. Gençlik halleri de çok başarılı özellikle Aslıhan Gürbüz'ün bizzat kendisi sandım diyebilirim
Diziyi izlesem de netten izlerim zaten öyle TV'den Kadın tabiki
Total 5+ kesin o zaman.Oo bayağı iyi olacak bölüm sürahi fırlatmacada var en totalinden
Nasıl da sevdin ama. Demek ki önyargı kötü bir şeymiş. Geri kalan kısmını da izlediğini umut ediyorum.Oo bayağı iyi olacak bölüm sürahi fırlatmacada var en totalinden
Kadın geçit vermez Totalde onda da bağırış çağırış carlama mevcutTotal 5+ kesin o zaman.
Yoo ilk 1 saat bitti sadeceNasıl da sevdin ama. Demek ki önyargı kötü bir şeymiş. Geri kalan kısmını da izlediğini umut ediyorum.
En başta hiç izlemem diyordun en azından sen de takip etmeye başladın.Kadın geçit vermez Totalde onda da bağırış çağırış carlama mevcutbakalım sürahi mi kazanacak carlama mı
Yoo ilk 1 saat bitti sadeceBu kadını izlemeyeceğim anlamına gelmiyo
Gökçem olmasa bakmazdımEn başta hiç izlemem diyordun en azından sen de takip etmeye başladın.
Öyle ya da böyle baktın sonuçta. Kalan kısmı da bitir kısa zamanda.Gökçem olmasa bakmazdım
Keyfimin kahyası mısınÖyle ya da böyle baktın sonuçta. Kalan kısmı da bitir kısa zamanda.
O sürahi fırlatılınca bir soğudum zatenHele hele Deniz de çok beğenirse dizi hiç iyi yolda gitmiyor demektir
Dur bakalım dizi hem seni hem beni tutabilecek mi, onu gerçekleştirebilirlerse çok başarılı olmuş demektir bu diziBir seyirci kaybederiz bir seyirci kazanırız fark eden bir şey Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?