Ufak Tefek Cinayetler - 8. Bölüm Yorumları

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
48,993
Puanı
1,060
Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Selim Bayraktar, Ferit Aktuğ ve Yıldıray Şahinler'in paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in yaptığı; senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler, bu akşam 8. bölümüyle ekranlara geliyor.

8. Bölüm - Ön İzleme:

8. Bölüm Etiketi: #koldüğmesi

Ufak Tefek Cinayetler, yeni bölümüyle bu akşam 20:00'da Star'da!

Ufak Tefek Cinayetler'in 8. bölümü ile ilgili tüm yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.

Iyi hatırlattınız, ben hemen eksik bölümleri tamamlıyayım. Hızlandırılılmış turla akşamki bölüme yetişecem

Madem Ufak Tefek Fesatlıklar'da başrolüm beni ne bekliyor bakayım
@Aserat

Merakla bekliyorum bölümü bakalım neler olacak

Yıllar sonra ilk defa bir diziyi kaç günler öncesinden bekliyorum o derece sardı.

En çok entrika dolu zengin kadınlar olduğu için seviyorum, tam benim ilgi alanım.

Yıllar sonra ilk defa bir diziyi kaç günler öncesinden bekliyorum o derece sardı.

En çok entrika dolu zengin kadınlar olduğu için seviyorum, tam benim ilgi alanım.
Ufak Tefek Fesatlıklar’ı da bu heyecanla bekleyeceksiniz inşallah.

Elektrikler kesildi internetten de izleyemiyorum. Gelse bile bölüm yarına kaldı.

Bölümü yarın veya ertesi gün izleyeceğim ama konusunu açtım, o yüzden spoiler yeme ihtimalim var.

Bölümü yarın veya ertesi gün izleyeceğim ama konusunu açtım, o yüzden spoiler yeme ihtimalim var.

Aseratta izleyemiyormuş ben hiç yorum yazmıyım buraya en iyisi

zaten forumda yavaş yazamıyorum

Iyi hatırlattınız, ben hemen eksik bölümleri tamamlıyayım. Hızlandırılılmış turla akşamki bölüme yetişecem

Madem Ufak Tefek Fesatlıklar'da başrolüm beni ne bekliyor bakayım
@Aserat
Ay bu pelinle merve ayni @vadikızı ile @Çiğdem- gibi degil mi Birbirleri hakkinda kötü kötü düşünüp nasil da kanka gibi takiliyorlar

Hahah ben de Merve niye yarın sabah aramasını söylüyor kadına diyordum

Bu bölüm sıktı biraz hele sorma şarkısı çok bayıktı hiç tvye bakmadım bu hafta izlerken

OHA OHA OHA... Son sahneye bittim, öldüm, gittim, şoktayım, Merve gibiyim... 😱 😱

Edip, Oya'nın sevgilisiyim diye çıktı geldi. 😱 Hala şoktayım bu satırları yazarken, haftaya kadar çatlarım lan ben.
Bölüm güzeldi, son sahne damgasını vurdu zaten. Diyecek bir şey yok.

''Sorma'' şarkısı da harika renk kattı, çok yakıştı.