O repliklere rtük dizi gider ayak bir şey yapar uğurlamaMerve bağırınca ben bile kendime çeki düzen verdim @sokak sanati
Zaten veledi zina deyince merve'nin sesini kısmışlar gördün müO repliklere rtük dizi gider ayak bir şey yapar uğurlama
Aaa videoya bakıyorumda bu adam nasıl oyuncu olmuş ayollZaten veledi zina deyince merve'nin sesini kısmışlar gördün mü
Mert Fırat mı Gökçe de çok kötü , çok donuklar.Aaa videoya bakıyorumda bu adam nasıl oyuncu olmuş ayoll
Çimento suratlı gram mimik oynamıyor sankı maske arkasından ses geliyo gibiMert Fırat mı Gökçe de çok kötü , çok donuklar.
Senaryo yüzünden cnm bence ikisi de önce ki projelerinde çıkış yapmış isimlerÇimento suratlı gram mimik oynamıyor sankı maske arkasından ses geliyo gibi
Adı Efsanede saydırıyordum Gökçeye nerede çıkış yapmış ayollSenaryo yüzünden cnm bence ikisi de önce ki projelerinde çıkış yapmış isimler
Hangi oyuncuları sveiyorsun dizide pekiAdı Efsanede saydırıyordum Gökçeye nerede çıkış yapmış ayoll
Mert denilen adam yan oyuncu bile olamaz şu videodakı amatorluğe bak mimik hal hareketler hiçbirşey yok sadece ezberlenen sözler onlarda 3 dakıkayla bir çıkıyor ağzından
Merve dışında işe yarayan yok demiştim kadın bir gitti dizi bitti ayollHangi oyuncuları sveiyorsun dizide peki
Senin velayet savaşı yapacağın bi kocan bile olmayacak, ne acı
Ayrılacaksak hiç olmasın zaten onca zahmete gerek yok yine bekar olunucaksa @xemrexxx @Harunnn60Senin velayet savaşı yapacağın bi kocan bile olmayacak, ne acı