Ufak Tefek Cinayetler - 4. Bölüm Yorumları

düşünüyorum aslında. Tanıtımlarda kaliteli olduğu belli
Salı günleri pek Tv açmıyorum. Youtubeden birgün hızlandırılmış turla bakarım belki

İzle zeynom çok seveceksin bence

ben bölümün başını kaçırdım misafir gelecek zaman buldu yahu @Aserat fragmandaki cenaze
nasıl oldu anlatırmısın ya başını kaçırmam rağmen süperdi bölüm mehmetle plates hocası sevgilisi kazdıkları kuyuya düştüler oh olsun onlara

Nilay, Burcu ve Mehmet'i nasıl öğrendi tam anlayamadım orayı.
Garson çaya şeker istermisiniz dedi babası da yok dedi ve garson gitti.
Adam sadece kendi için de istememiş olabilir. Orası karışık biraz. Yani ben anladım orada çaydan dolayı olduğunu. Ben de baya şüpheciyim böyle konularda. Ve yakın davranışlarından. Kolları sürtüşüyor falan. Sonra onu uzatır misin? Şu harika bak tadına falan muhabbetler donunce kıza jeton düştü.

Hal ve haraketlerden onların önceden tanışdığını fark etdi. Baya yapmacıktılar, kız da tabi cin gibi.

@Aserat @Billy Kane @vadikızı @YıldırıM @S.G.A.T.

Fragman harika ama bir tane daha bekliyorum ben ya. Yani izleyici çekmek istiyorsak Merve ve Oya atışmalı bir fragman olmalı.

Arzu'nun kızında beyin denen şey yok. Kız resmen beyincik ile yaşıyor. Şöyle tiplere her zaman gıcık olmuşumdur. Başlarına bir şey gelince acayip mutlu oluyorum.

İlk kısım biraz durgundu ama sona doğru hareketlendi Nilay da doğru yolu buldu aferin, inşallah haftaya daha da güzel bir bölüm olur.

Hal ve haraketlerden onların önceden tanışdığını fark etdi. Baya yapmacıktılar, kız da tabi cin gibi.

@Aserat @Billy Kane @vadikızı @YıldırıM @S.G.A.T.

Güzel görünüyor.
Total sever böyle kırıp dökmeyi.

Ama fragmanları aynı konuda açsan daha iyi olur.

Merve paranoya yaptığı için tansiyonu düşmüş. Cenaze sahnesi de onun hayaliydi.

Güzel görünüyor.
Total sever böyle kırıp dökmeyi.

Ama fragmanları aynı konuda açsan daha iyi olur.

Merve paranoya yaptığı için tansiyonu düşmüş. Cenaze sahnesi de onun hayaliydi.

Aklıma gelmişti onun hayali olabileceği zaten cenaze resmide belli ediyordu

abi jenerik Acayip Hikaye'lere fena benziyor
Biraz da Galip Derviş karışımı da var.
@Dosi bi şans ver sen de.

Beni pek sarmadı dizi, ilk bölümlerine bakmadığım içinde olabilir.
Arada bakınırım belki

Bölümü yeni bitirdim. Bazı olaylar dışında sıkıcı bir bölümdü bence. Nilay bölüme damga vurdu. Önce Arzu'ya çemkirdi, sonra Mehmet ve Burcu'yu anladı. Orası basit geldi bana, nasıl anladı hemen? Biraz çabuk geçiştirmişler, neyse ki bu mevzu fazla uzamadı.

Oya'nın mekanı kapandı, üzüldüm.
İntikamı sert olur inşallah da pasif ilerliyor, ben olsam direk Serhan'ı oynarım ortaya. Sinsice gidiyoruz tabi.
Merve duysa kalpten gider herhalde.