düşünüyorum aslında. Tanıtımlarda kaliteli olduğu belli Salı günleri pek Tv açmıyorum. Youtubeden birgün hızlandırılmış turla bakarım belkiabi jenerik Acayip Hikaye'lere fena benziyor Biraz da Galip Derviş karışımı da var. @Dosi bi şans ver sen de.
kızı çok gıcık ve həyasız.Şu Arzunun o iğrenç kocasını ve kızını sürgün etmek lazım.s.s
Ləçər. Azərbaycanca və rusca bol bol söyüş free'di.kızı çok gıcık ve həyasız.
bundan sonra mesajlarını tercüme edib rapor edicem , neler karıştırdığını herkes anlasınLəçər. Azərbaycanca və rusca bol bol söyüş free'di.
,
Şu Arzu neden sakin duruyor anlamıyorum, söylesene gerçeği.s.s
Oha adam neler dedi. 😱bundan sonra mesajlarını tercüme edib rapor edicem , neler karıştırdığını herkes anlasın
Arzu çocuğun psikolojisini koruyor. Yazık kadına .ss
şuan izliyorum. 2 dakika önce başladı bizde ve Mervenin rüyasını izledim şuan. hastanedeki sahne. Adam paranoya yaptın dedi reklam girdi işte buyüzden izleyemiyorum. bizde acayip reklam giriyor :Skızı çok gıcık ve həyasız.
Ben Kadın izliyorumşuan izliyorum. 2 dakika önce başladı bizde ve Mervenin rüyasını izledim şuan. hastanedeki sahne. Adam paranoya yaptın dedi reklam girdi işte buyüzden izleyemiyorum. bizde acayip reklam giriyor :S
@denizz19 KÇ esintisi sahnesi çıktı cenaze ve rüya
Arzunun kız öğrendi ya, çok sevindim.
Şu komiserlerin konuşmaları baydı.s.s
İlk 1 saat acayip sıkıcıydı. :/
Nilay, Burcu ve Mehmet'i nasıl öğrendi tam anlayamadım orayı.@xemrexxx senin Şivekar da dizide.