MasacRE Favori Üye Katılım 5 Ocak 2012 Mesajlar 32,904 Reaksiyon puanı 29,169 Puanı 1,059 11 Kasım 2017 #21 Çiğdem-' Alıntı: @Harunnn60 bile buna bakmaya başlamış @MasacRE- Genişletmek için tıkla ... @Harunnn60 kaliteden anlıyor senin gibi değil o
Çiğdem-' Alıntı: @Harunnn60 bile buna bakmaya başlamış @MasacRE- Genişletmek için tıkla ... @Harunnn60 kaliteden anlıyor senin gibi değil o
Çiğdem Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,844 Reaksiyon puanı 123,756 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 11 Kasım 2017 #22 Harunnn60' Alıntı: Gözüm takıldı sadece Genişletmek için tıkla ... MasacRE-' Alıntı: @Harunnn60 kaliteden anlıyor senin gibi değil o Genişletmek için tıkla ... bu forumun gerçekten kapanma vakti gelmiş demiştim acı gerçeği öğrenince @xemrexxx
Harunnn60' Alıntı: Gözüm takıldı sadece Genişletmek için tıkla ... MasacRE-' Alıntı: @Harunnn60 kaliteden anlıyor senin gibi değil o Genişletmek için tıkla ... bu forumun gerçekten kapanma vakti gelmiş demiştim acı gerçeği öğrenince @xemrexxx
MasacRE Favori Üye Katılım 5 Ocak 2012 Mesajlar 32,904 Reaksiyon puanı 29,169 Puanı 1,059 11 Kasım 2017 #23 Çiğdem-' Alıntı: bu forumun gerçekten kapanma vakti gelmiş demiştim acı gerçeği öğrenince @xemrexxx Genişletmek için tıkla ... Kız aslında sen de seversin izlesen Bak ecünnüler oynuyor dizide ama hepsi birbirinin ayağını kaydırmaya çalışıyor falan böyle baya entrikalı işler çeviriyorlar Hele bir de Merve var ki düşman başına. Yok böyle bir kadın yani efsane efsane
Çiğdem-' Alıntı: bu forumun gerçekten kapanma vakti gelmiş demiştim acı gerçeği öğrenince @xemrexxx Genişletmek için tıkla ... Kız aslında sen de seversin izlesen Bak ecünnüler oynuyor dizide ama hepsi birbirinin ayağını kaydırmaya çalışıyor falan böyle baya entrikalı işler çeviriyorlar Hele bir de Merve var ki düşman başına. Yok böyle bir kadın yani efsane efsane
Y Yiğitt Emekli Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 79,166 Reaksiyon puanı 45,913 Puanı 1,061 Konum Ankara 11 Kasım 2017 #24 Oya ve Serhan'ı bu bölümden öpüştürmezler bence, orada kalır. Ama 5 veya 6'da öpüşsünler. Merve de görsün, delirsin. Gelsin o bölümler bir an önce.
Oya ve Serhan'ı bu bölümden öpüştürmezler bence, orada kalır. Ama 5 veya 6'da öpüşsünler. Merve de görsün, delirsin. Gelsin o bölümler bir an önce.