Ufak Tefek Cinayetler 4.Bölüm Fragmanı

Yine çok güzel olmuş. Merve'ye bir şey olmayacağını biliyoruz ama fragmanda gösterilmemesi sürpriz oldu. Bu arada cenazedeki resim de komik olmuş.

Mehmet ve Burcu kadar yüzsüz insanlar görmedim, çocukları Arzu'ya karşı doldurtacaklar belli ki.

Oya ve Serhan da iyice yakınlaşıyor hayırlısı bakalım.

Cenaze herhalde Merve nin rüyası çıkacak.
Fragman muhteşem. Burcu kadar basit kadınları gördüm ama bu bir tık daha üst modeli. Merakla bekliyorum.

Daha 4.bölümden Kırgın Çiçekler'den çalıntı sahneler mevcut
Herkes bir gün KÇ'ye benzeyecektir

Yalan mı o tabutun önüne çerçeveli foto koymak bizim formülümüz siz çalmışsınız @xBUGRAx @Dosi
Ölmeyeceğini biliyoruz
E yani 100 e merdiven dayayıp kendisi zamanında ve hatta sonrasında başlayan bir çok diziyi toprağa koyan ve hala ilk 3 içinde bulunan bir diziden illaki kopya çekilir
anlayışla karşılıyorum
@vadikızı

E yani 100 e merdiven dayayıp kendisi zamanında ve hatta sonrasında başlayan bir çok diziyi toprağa koyan ve hala ilk 3 içinde bulunan bir diziden illaki kopya çekilir
anlayışla karşılıyorum
@vadikızı
Bizden daha az izlenen bir diziden kopya çekecek değiliz kıskanç olmayın.

anlayışla karşılıyorum
@vadikızı

Bu dizi banada alıntıymış gibi geliyor ama çok güzell zevkle izliyorumm

Yalnız o resimden sonra Merve'yi eskisi kadar ciddiye almakta zorlanacağım sanırım.