Ufak Tefek Cinayetler 4.Bölüm Fragmanı

Yine çok güzel olmuş. Merve'ye bir şey olmayacağını biliyoruz ama fragmanda gösterilmemesi sürpriz oldu. Bu arada cenazedeki resim de komik olmuş. :F

Mehmet ve Burcu kadar yüzsüz insanlar görmedim, çocukları Arzu'ya karşı doldurtacaklar belli ki.

Oya ve Serhan da iyice yakınlaşıyor hayırlısı bakalım. :A

Cenaze herhalde Merve nin rüyası çıkacak.
Fragman muhteşem. Burcu kadar basit kadınları gördüm ama bu bir tık daha üst modeli. Merakla bekliyorum.

Daha 4.bölümden Kırgın Çiçekler'den çalıntı sahneler mevcut :A Herkes bir gün KÇ'ye benzeyecektir :F

Yalan mı o tabutun önüne çerçeveli foto koymak bizim formülümüz siz çalmışsınız @xBUGRAx @Dosi :A Ölmeyeceğini biliyoruz :F
E yani 100 e merdiven dayayıp kendisi zamanında ve hatta sonrasında başlayan bir çok diziyi toprağa koyan ve hala ilk 3 içinde bulunan bir diziden illaki kopya çekilir :A anlayışla karşılıyorum :A@vadikızı

E yani 100 e merdiven dayayıp kendisi zamanında ve hatta sonrasında başlayan bir çok diziyi toprağa koyan ve hala ilk 3 içinde bulunan bir diziden illaki kopya çekilir :A anlayışla karşılıyorum :A@vadikızı

:FBu dizi banada alıntıymış gibi geliyor ama çok güzell zevkle izliyorumm

Yalnız o resimden sonra Merve'yi eskisi kadar ciddiye almakta zorlanacağım sanırım. :A