İyice saçmaladın.Daha 4.bölümden Kırgın Çiçekler'den çalıntı sahneler mevcut Herkes bir gün KÇ'ye benzeyecektir
Yoo dedemin cenazesinde yoktu fotosuTüm cenazelerde öyle olur zaten boşuna avutma kendini.
E yani 100 e merdiven dayayıp kendisi zamanında ve hatta sonrasında başlayan bir çok diziyi toprağa koyan ve hala ilk 3 içinde bulunan bir diziden illaki kopya çekilir anlayışla karşılıyorum @vadikızı
Bizden daha az izlenen bir diziden kopya çekecek değiliz kıskanç olmayın.E yani 100 e merdiven dayayıp kendisi zamanında ve hatta sonrasında başlayan bir çok diziyi toprağa koyan ve hala ilk 3 içinde bulunan bir diziden illaki kopya çekilir anlayışla karşılıyorum @vadikızı
96.bölüme gelin de o zaman konuşalımBizden daha az izlenen bir diziden kopya çekecek değiliz kıskanç olmayın.
96 bölüme gelmek marifet değil önemli olan kaliteyi düşürmemek.96.bölüme gelin de o zaman konuşalım
Yoo ilk bölümü izledim sadece96 bölüme gelmek marifet değil önemli olan kaliteyi düşürmemek.
UTC'ye devam ediyorsundur diye umuyorum.
E yani 100 e merdiven dayayıp kendisi zamanında ve hatta sonrasında başlayan bir çok diziyi toprağa koyan ve hala ilk 3 içinde bulunan bir diziden illaki kopya çekilir anlayışla karşılıyorum @vadikızı