Ufak Tefek Cinayetler - 3. Bölüm Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Oya için intikam vakti geliyor, peki ya diğerleri ne yapacak? Bu sorunun ve çok daha fazlasının cevabı bu akşam 20.00'de, Ufak Tefek Cinayetler'in merakla beklenen 3. bölümüyle Star'da!

Bölüm ile ilgili tüm yorum ve paylaşımlarınızı bu konudan yapabilirsiniz. İyi seyirler.

Bölüm etiketi: #savaşsanatı

DOB4mkbXkAAGtIf.jpg

IMG_0036.JPG
Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Tülin Özen, Bade İşçil ve Mert Fırat gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi Ufak Tefek Cinayetler 3.bölümüyle ekrana geliyor.

Heyecan ve entrikanın eksik olmayacağı ve #savaşsanatı etiketiyle ekranlara gelecek olan dizi ile ilgili yorum ve eleştiriler bu başlık altından yapılabilir.

İyi seyirler..

Yarın vizelerim başlıyor o yüzden hafta sonu izleyeceğim size iyi seyirler bebişler :( @Aserat

etikete ve fragmana bakarsak çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor :A:Z

Sezonun değil gelmiş geçmiş en iyi dizidir net. :D Bölümü birkez daha izlicem manyak bişiydi. Uzunca yorumlanacak çok gelişmeler var ama 2 saatlik yayının ardından yazıcak durumda degilim. :D

Niye kimse yorum yapmamış konunun coşmasını beklerdim. Galiba herkes soluksuz izledi. :A

Oya reis sonunda yapacağını yaptı ve pestisti Merve'ye enjekte etti. Ama Merve'de bir iğneyle ölecek göz yok nasıl toparlarlar bilemem. :D

Arzu da gücünü göstermeye başlasa iyi olur patates Burcu ezip duruyor. Yine de Mehmet'e çektiği rest güzeldi. :Z

Pelin yine aynı. Taylan desen salak zaten karının ne kadar kıskanç olduğunu bile bile Mehmet'i övüyorsun. Çok ama boş konuşuyor Merve gibi.

Daha çok Kemal-Derya sahnesi istiyorum çünkü OySer'den bile fena görünüyorlar. :Z

harika bir bölüm oluyor serhanla taylan nasıl dedikodu yaptılar öyle :FPelin ne fenaydı Taylan başka birşey sandı heyecanlandı ama binadan atarım deyince şok oldu:FOyanın Merveye verdiği ilaç neydi Merveyi ne yapacak anlamadım valla @Aserat @Thequeer

Son düzenleme:
Niye kimse yorum yapmamış konunun coşmasını beklerdim. Galiba herkes soluksuz izledi. :A

Oya reis sonunda yapacağını yaptı ve pestisti Merve'ye enjekte etti. Ama Merve'de bir iğneyle ölecek göz yok nasıl toparlarlar bilemem. :D

Arzu da gücünü göstermeye başlasa iyi olur patates Burcu ezip duruyor. Yine de Mehmet'e çektiği rest güzeldi. :Z

Pelin yine aynı. Taylan desen salak zaten karının ne kadar kıskanç olduğunu bile bile Mehmet'i övüyorsun. Çok ama boş konuşuyor Merve gibi.

Daha çok Kemal-Derya sahnesi istiyorum çünkü OySer'den bile fena görünüyorlar. :Z
gerçekten onun zehirli iğne olduğunu düşünmüyorsun değil mi? :A