- Reaksiyon puanı
- 67,510
- Puanı
- 1,060
Aa açmışsın sen ama yanlış yere
Hatlar iyice karıştı bende benim konumdayız diye senin konuna yazıyorumAa açmışsın sen ama yanlış yere
Ben kontrol ettim dizinin bölümünü ordan görmeyince açtım Sen meğerse başka yere açmışsın Daha sana bugün dedim diziler dizi kısmında diye
@Aserat gerekli işlemi yaparsın
Bir daha dizinin konusu kısmına aç. Yetkililer taşır konunu.Hatlar iyice karıştı bende benim konumdayız diye senin konuna yazıyorum
hanım hanım noluyor sana çocuk azalrar gibi konuşmlar falan Kısma değil direk anasayfadan açsak nolurBir daha dizinin konusu kısmına aç. Yetkililer taşır konunu.
Ben yarım saat önce anlasaydım önizleme erken açardım. Konuyada baktım ve bayada bekleyip açtım
Demekki forumun geneline bakmam gerekiyor
E bi zahmet artıkSonunda Oya dişini görmeye başlıcak ya sonunda
aşk olsunhanım hanım noluyor sana çocuk azalrar gibi konuşmlar falan Kısma değil direk anasayfadan açsak nolur
Bayağıdır pasif sıkılmıştık artıkDimi kaç bölümdür pasif zaten
Kız şaka bi yana direk genele açsak suç mu oluraşk olsun
Neyse sen bölüme açmayı öğrendin bende söz konusu sensen genele bakmayı öğrendim
Bayağıdır pasif sıkılmıştık artık
Neyse gücünü toplasın,işerini de toplasınDimi bu işin sonu nereye varıcak merak ediyordum valla
Bir yöneticiye sorsan daha iyi olur. Başta bilmeyince hata yapabiliyoruz Tekrarlanmasın derler büyük olasılıkla.Kız şaka bi yana direk genele açsak suç mu olur
Neyse gücünü toplasın,işerini de toplasın
Kız şaka bi yana direk genele açsak suç mu olur
Konumu Silmeyip, Kilitlediğin için teşekkür ederimSonunda Oya kendine geldi. Gelecek haftayı zevkle izleyeceğiz anlaşılan.