Benim bildiğim Merve, Oya ve Serhan'ı birbirine düşürmez kendisi Oya'nın gözünü oyardı.
Resmen hayal kırıklığı. @Harunnn60
Fevri davranmalı gibi birşey demedim zaten. Ama daha yeni öğrendiği için Merve'nin birebir Oya'yla hesaplaşmasını beklerdim. Bu fragman 10 bölüm sonra verilse tamam derdim ama daha ilk günden araya Serhan'ı katması çok saçma olmuş.Kraliçem resmen sahalara geri dönmüş. Karda yürüyüp izini belli etmiyor çok cool hararet.
Zaten Merve'nin böyle bir olayda fevri davranmayacağı belliydi nesi rezalet
ya yarıldım kişniyor diyo.Bir fragmana bakayım dedim yüreğim yarıldı tövbe tövbe ilk 2 saniye katır gibi kişniyor ses aynı 😱😱😱 @Forumdash @kerem @serhatt @Harunnn60 @sokak sanati @xemrexxx
Kulaklık var açmamla videoyu kulaklığı fırlatmam bir olduya yarıldım kişniyor diyo.
kız o ses senin sesinin yankısı olmasınBir fragmana bakayım dedim yüreğim yarıldı tövbe tövbe ilk 2 saniye katır gibi kişniyor ses aynı 😱😱😱 @Forumdash @kerem @serhatt @Harunnn60 @sokak sanati @xemrexxx
s.akbaşooğullarını bekliyorum.ss
Hahaha senin katır suratlı Efsun bile böyle kişneyemez ayollkız o ses senin sesinin yankısı olmasın
Yalnız deneyince koptum, hakkaten kişniyormuş.Kulaklık var açmamla videoyu kulaklığı fırlatmam bir oldu
İlk 2 saniyeyi başa sarıp sarıp baktım sonra kişneme sesinin aynısı videoyu açıp 2 saniyeye gelir gelmez hemen başa tıklayın sürekli yapınca komik oluyor @kerem
Bende korktum ayol,kadın krize girdi bi parlak uğrunaBir fragmana bakayım dedim yüreğim yarıldı tövbe tövbe ilk 2 saniye katır gibi kişniyor ses aynı 😱😱😱 @Forumdash @kerem @serhatt @Harunnn60 @sokak sanati @xemrexxx
Koskoca Leyla Tekin rolünü oynadı bu kız,tabi kimse bunun gibi kişneyemezHahaha senin katır suratlı Efsun bile böyle kişneyemez ayoll
Fevri davranmalı gibi birşey demedim zaten. Ama daha yeni öğrendiği için Merve'nin birebir Oya'yla hesaplaşmasını beklerdim. Bu fragman 10 bölüm sonra verilse tamam derdim ama daha ilk günden araya Serhan'ı katması çok saçma olmuş.