Ufak Tefek Cinayetler - 2. Sezon Teaser

Yabancı dizi fragmanları gibi aynı.

Tanıtım çok hoş ve güzel olmuş ben çok beğendim bakalım yeni sezonda neler izlicez

Çok Avrupai bir şey yaratmak için çırpınmışlar resmen

Çalişiyor işte... Görün ve takdir edin

Ay amma kudurdun sen de derdin ne.
yeni avatarim çok iyi oldu tüm antilerin kabusuna girer umarım

Ay Yapım kalitesine yakışmayan bir dizi, gelecek sezon EDHO ve Kadın ham yapacak

Şimdi de bütün sezon konu üstüne konu işlerler en sona kadar açıklamazlar. Yeni sezon bu kadar kolay geçmeyebilir. İlk sezonu güzel olup ikinci sezonu batan bir çok dizimiz var.

Trailer güzel görünüyor ama devam etmeyeceğim diziye.

EFSANE BİR FRAGMAN YAYINLAMIŞLAR KESİNLİKLE. UTC M YENİDEN FARKINI ORTAYA KOYMUŞ

Yok yok ben anlarım kesin bıraktın. Yoksa ne olursa olsun Kadın'ı izlerdin bu akşam.
Ayrıca Avrupa Yakası'na başladım o yeter.
Yurtdışında fox olmadığı için canlı izleme fırsatını pek fazla bulanıyorum. Anca google'dan.

Jet Sosyete yetmiyor mu?
10 yıl önceki diziyi izlemek ne mana. Neredeyse aynısını şimdi izliyorken.

Yurtdışında fox olmadığı için canlı izleme fırsatını pek fazla bulanıyorum. Anca google'dan.

Jet Sosyete yetmiyor mu?
10 yıl önceki diziyi izlemek ne mana. Neredeyse aynısını şimdi izliyorken.
Yok ikisinin alakası bile yok.
Ayrıca bahane bulma işte sıkılmışsın Kadın’dan.

Çok başarılı buldum

Yabancı dizi fragmanları gibi aynı.

Tanıtım çok hoş ve güzel olmuş ben çok beğendim bakalım yeni sezonda neler izlicez

Çok Avrupai bir şey yaratmak için çırpınmışlar resmen

Çalişiyor işte... Görün ve takdir edin

Diziyi sevmediğin içindir

ha şunu bileydin

Ay Yapım kalitesine yakışmayan bir dizi, gelecek sezon EDHO ve Kadın ham yapacak

Şimdi de bütün sezon konu üstüne konu işlerler en sona kadar açıklamazlar. Yeni sezon bu kadar kolay geçmeyebilir. İlk sezonu güzel olup ikinci sezonu batan bir çok dizimiz var.

Trailer güzel görünüyor ama devam etmeyeceğim diziye.

Yok ikisinin alakası bile yok.
Ayrıca bahane bulma işte sıkılmışsın Kadın’dan.

Çok başarılı buldum
diziyi baştan çekmeye karar verdik nasılsa ay yapım big little lies tan uyarlama değil diyor biz direkt uyarladık deriz
yeni kadromuz serhan tam olmamış değiştirmek lazım onu
@cookies @Masacre- @mrt-06 @xBUGRAx @Thequeer @Ahmed