Burcu kesin hamile çıkıcak
Ben diyecektim sen demesen galiba öyle olacak Oya bakıyor şuan
Burcu kesin hamile çıkıcak
Konusalim dedi ne konusucaksaBen diyecektim sen demesen galiba öyle olacak Oya bakıyor şuan
Konusal
Konusalim dedi ne konusucaksa
Derya Uluğ biraz sonra teşekkür mesajını atar instastoryeOyy bu Merveyle baş edecek biri gelmeyecekmii bu kızda fos çıktı be
@gözlemci eniss şuan bölümde ne münasebet çalıyorr
Derya Uluğ biraz sonra teşekkür mesajını atar instastorye
Aynen varsa da habersizmiş gibi aa işte bana desteği UTC ekibi yaptı sağolsun diye ağız kıvırırKesinn ederr haberi vardır herhalde çalınacağından
mervede gurur varsa boşanırReklam oldu Serhan niyetini gösterdi bakalım ne yapacak
mervede gurur varsa boşanır
Aynen varsa da habersizmiş gibi aa işte bana desteği UTC ekibi yaptı sağolsun diye ağız kıvırır
Şarkı fena değil bende beğenmedim dememiştim ama klip olmamışValla Meve boşanma inad ederde boşanmaz
Dimii ama şarkı güzel yaaa
Şarkı fena değil bende beğenmedim dememiştim ama klip olmamış
boşanırmı hiç,o soyadını bırakırmıValla Meve boşanma inad ederde boşanmaz
Dimii ama şarkı güzel yaaa
boşanırmı hiç,o soyadını bırakırmı
Şarkının sözleri de saçma ama ritimliKlipte beyaz şapkalı halini beğendim bende diğer kısımları bende beğenmedim
Şarkının sözleri de saçma ama ritimli
Evet kötü diyemem parçaya ama Derya'nın daha önceki vukuatlarını bilerek haklı diyemem açtığım konudaki olay içinBiraz öyle valla müzik dinlettiriyo
Evet kötü diyemem parçaya ama Derya'nın daha önceki vukuatlarını bilerek haklı diyemem açtığım konudaki olay içinGeçen magazincilere laf atıyordu bugün de böyle , kadın çok tatlı sempatik ama yaptıklarıyla gündeme geliyor hoş değil
İlk sahne ne saçmaydı ama.Yeni bölümden ilk sahneye bakılırsa Arzu bir şey anlatmamış.Bakalım Oya ne yapacakMerve çok sıkışacak her 2 taraftan hatta 3 diyelim Pelin'de hazırda bekliyor.
Hırsızlık yaptıkları sahne miİlk sahne ne saçmaydı ama.
Yok ya gelecek bölümden ilk sahne.Hırsızlık yaptıkları sahne miBen aha dedim ilerde sanırım hepsi hırsızlık yapacak ekip olacaklar filan sonra rüya çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?