Ufak Tefek Cinayetler - 15. Bölüm Yorumları

Peline gelmişler galiba kesin tedavi görüyor

2 Queen aynı anda kalite zirvede, nasıl bir sahne bu.

Avukat yaptı yapıcağını.

Oha Merve franbuazlı cheescake ile geldi Oyalara. 😱

Çözdü olayı Queen.

Son düzenleme:
2 Queen aynı anda kalite zirvede, nasıl bir sahne bu.

Avukat yaptı yapıcağını.

Oha Merve franbuazlı cheescake ile geldi Oyalara. 😱

Çözdü olayı Queen.
Avukatla Mervenin sahne süperdi,avukat çözdü olayı merve oya dan şüphelendi ki ona geldi yani

Çok iyi bölümdü yine. Yangın sahnesi harika çekilmiş izlerken benim bile sinirim bozuldu. Yönetmenleri tebrik ederim duyguyu çok iyi geçirmişler. Oyunculuklar da muhteşemdi.

Pelin koca bölümde yoktu eksikliğini hissetmedim değil. Bade İşçil'in başına bir şey geldi herhalde yoksa hastanede de olsa gösterilirdi.

Ve avukat reis döner dönmez bölüme damga vurdu, tıkınmasını özlemiştim. Merve'ye laf sokuşları da efsaneydi. Gelecek haftalarda da bol bol görürüz inşallah.

Şu izleyemedipim kısımları puhu'dan izleyeceğim merak ettim iyice.
@Ahmed @S.G.A.T. @serhatt
Bakma sen yorumlara iyi bölüm oldu. Millet doktor olmuş, bir kısmı da psikolog.
Yok bu nasıl çabuk kendine geldi, yok o ambulans nasıl o kadar erken geldi. Bu mantıkla trafik varsa o yere ambulans girmesi mümkün değil, yaralıya geçmiş olsun öldü artık.
Pelin 1 gündür hastanede ne yapıyormuş. Sanırsın hiç biri hastane görmemiş
1 gün müşahide altında kalmış, burada anormal olan ne var.
Özel hastanelerin hepsi bunu daha fazla kazanmak için bunu yapıyor zaten.

Ben sağlıklçıyım zaten dediğin gibi her şey özel hastane para kazanmak için sömürür
Birde intihar ciddi bir şey

Ben sağlıklçıyım zaten dediğin gibi her şey özel hastane para kazanmak için sömürür
Birde intihar ciddi bir şey
İntihar eden bir kadını aynı gün taburcu ederler mi hem de özel hastane de bir de sosyetik birini.
Çok saçma eleştiriler var, herkes vurmaya yer aramış resmen.

Bu arada Oya'ya laf atanları hiç anlamıyorum. Köşe yazısı yazacağım.

Bir bölüm analizi yapmak lazım dediğin gibi
Yalnız dizide bir şey olmuş bende durup duruş yangın sahnesi filan. Ya yetiştiremediler senaryoyu filan en iyisi yangın filanda ekliyeyim biz dediler süre dolsun filan diye sanırım

Total izleyicisini ele almak için oldu bence. Geçen bölümkü gibi bir senaryodan sonra senaristler hikayeyi rahatlatmak da istemiş olabilir.