Of emre sen yönetici değil miydinay resmen @Çiğdem- le konuşurken ben bu avukata bayılıyorum derhal sarmaşığa taşınmalı@Dosi @kerem @Thequeer @Harunnn60 @Forumdash eskici
dur @eskici ye @takmayı unutmuşsun halettimay resmen @Çiğdem- le konuşurken ben bu avukata bayılıyorum derhal sarmaşığa taşınmalı@Dosi @kerem @Thequeer @Harunnn60 @Forumdash eskici
Senin eline su dökemez
Seni karakterin geldiay resmen @Çiğdem- le konuşurken ben bu avukata bayılıyorum derhal sarmaşığa taşınmalı@Dosi @kerem @Thequeer @Harunnn60 @Forumdash eskici
ne yöneticisi
Seni karakterin geldi
@xemrexxx Gizli adminOf emre sen yönetici değil miydin
En yetkililerimizden birisi onun için bukadar saçmaladığı halde banlanamıyor
Diyorsun. Ağır oldu buEn yetkililerimizden birisi onun için bukadar saçmaladığı halde banlanamıyor
Aaa sen kendine örnek alma tabi yoksa o kalır sen banlanırsınDiyorsun. Ağır oldu bu
Lanetli üye oldum. Yine köşeden siyirdimAaa sen kendine örnek alma tabi yoksa o kalır sen banlanırsın
Hhahah Aaa yok hiç banlanmadım çok şükür Emre hep başarısız oldu ama 4 yıldır hala pes etmedi yer cücesiLanetli üye oldum. Yine köşeden siyirdimSen kesin @xemrexxx 'nin iftiraları yüzünden banı 3 kere yemişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?