Of emre sen yönetici değil miydinay resmen @Çiğdem- le konuşurken ben bu avukata bayılıyorum derhal sarmaşığa taşınmalı@Dosi @kerem @Thequeer @Harunnn60 @Forumdash eskici
dur @eskici ye @takmayı unutmuşsun halettimay resmen @Çiğdem- le konuşurken ben bu avukata bayılıyorum derhal sarmaşığa taşınmalı@Dosi @kerem @Thequeer @Harunnn60 @Forumdash eskici
Senin eline su dökemez
Seni karakterin geldiay resmen @Çiğdem- le konuşurken ben bu avukata bayılıyorum derhal sarmaşığa taşınmalı@Dosi @kerem @Thequeer @Harunnn60 @Forumdash eskici
ne yöneticisi![]()
Seni karakterin geldi![]()
@xemrexxx Gizli adminOf emre sen yönetici değil miydin![]()
En yetkililerimizden birisi onun için bukadar saçmaladığı halde banlanamıyor
Diyorsun. Ağır oldu buEn yetkililerimizden birisi onun için bukadar saçmaladığı halde banlanamıyor![]()
![]()
![]()
Aaa sen kendine örnek alma tabi yoksa o kalır sen banlanırsınDiyorsun. Ağır oldu bu![]()
Lanetli üye oldum. Yine köşeden siyirdimAaa sen kendine örnek alma tabi yoksa o kalır sen banlanırsın![]()
![]()
![]()
Hhahah Aaa yok hiç banlanmadım çok şükür Emre hep başarısız oldu ama 4 yıldır hala pes etmedi yer cücesiLanetli üye oldum. Yine köşeden siyirdimSen kesin @xemrexxx 'nin iftiraları yüzünden banı 3 kere yemişsindir
![]()