10 dönüm bostan yan gel yat Osmansın yıllardır nereye berbat
Gitarist yakışıklının neyi çıkacak acaba 😱
10 dönüm bostan yan gel yat Osmansın yıllardır nereye berbat
Gerçekten çok korkutucuMerve ne büyük kadın be..
İdölüm, not alıyorum yaptıklarını.Gerçekten çok korkutucuAma o ev olayını intikamını almak istiyor hala Merve
Bihter gibi karım bi de ekle.Merve gibi ablam Fazilet gibi annem olsa dünyayı yönetirdim@Ahmed @Harunnn60 @xemrexxx @Yiğitt @S.G.A.T.
Var benim Merve gibi bir arkadaşımMerve gibi ablam Fazilet gibi annem olsa dünyayı yönetirdim@Ahmed @Harunnn60 @xemrexxx @Yiğitt @S.G.A.T.
Kiz buMerve de Edib'e yanıkmış. 😱
Reklam..
Ay sesli güldüm.Merve gibi ablam Fazilet gibi annem olsa dünyayı yönetirdim@Ahmed @Harunnn60 @xemrexxx @Yiğitt @S.G.A.T.
Firdevs gibi de kaynanaMerve de Edib'e yanıkmış. 😱
Reklam..
Bihter gibi karım bi de ekle.
Kan bağı olsaydı bize de geçerdi
Şu siyah saçlı mı yoksa Yiğit yavrumun sevgilisi mi?
Seninki hangisi ayol.
gözü olanın gözü morarsın dibi düşsün
Kiz eksik olmus o listen mervos abla; fazilet Anne; esma Sultan anneanneAy sesli güldüm.
Şu an ekranın en dev enrtikalarının kadınları.Ve ne tesadüf her 2 diziyi izleyen kesim forumda benzer, kaosdan besleniyoruz.
Ay sesli güldüm.
Şu an ekranın en dev enrtikalarının kadınları.Ve ne tesadüf her 2 diziyi izleyen kesim forumda benzer, kaosdan besleniyoruz.
2017'deki olaya girmeyelim şimdi
Senin sevmediğin bir kız vardı yaŞu siyah saçlı mı yoksa Yiğit yavrumun sevgilisi mi?
Seninki hangisi ayol.
Böyle 3 nesilden sonra gelirsem kesin evlatlık olurdumKiz eksik olmus o listen mervos abla; fazilet Anne; esma Sultan anneanne@Thequeer
Ay o da var.Kiz eksik olmus o listen mervos abla; fazilet Anne; esma Sultan anneanne@Thequeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?