haftaya dizi forumda @OzaN ın banlandığı @mrt-06 nın gittiği gün gibi olacak ab de reyting 15 olmalı @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Forumdash
KADIN bence de 15 reyting alırhaftaya dizi forumda @OzaN ın banlandığı @mrt-06 nın gittiği gün gibi olacak ab de reyting 15 olmalı@Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Forumdash
<aaa resmen kendi şirketini dinamitliyor 😱KADIN bence de 15 reyting alır
Gökçeyi patlatmak için<aaa resmen kendi şirketini dinamitliyor 😱
ksGökçeyi patlatmak içinGeçen sene KS bu sene UTC... Birisi şirketime sızdı ve onu imha edene kadar uğraşacam
Sen izliyor musun bıraktın mı hiç yorumlarına denk gelmiyorum.haftaya dizi forumda @OzaN ın banlandığı @mrt-06 nın gittiği gün gibi olacak ab de reyting 15 olmalı@Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Forumdash
forudma denk geliyor musun da yorumlarda denk gelicenSen izliyor musun bıraktın mı hiç yorumlarına denk gelmiyorum.
şirketine kalite geldi işte fgsn den beri batıktınız
Ayyy hoşttforudma denk geliyor musun da yorumlarda denk gelicen
şirketine kalite geldi işte fgsn den beri batıktınız
Ay bu bölüme kalp dayanmaz kalp
Merve, Edip'e olan aşkı yüzünden kendi pisliğini Oya'ya atmış demek. 😱
OySer de birleşsin artık.
Merve, Edip'e aşıkmış. 😱 Bu demektir ki Merve'nin aşık olduğu adamlar Oya'ya aşık oluyor.
Bence bir aşk bu kadar kinlenmeyi tamamlayabilir.Merve de edibin neyine aşık olmuşsa,saçma olmuş biraz
bana hala saçma geliyo mervenin edibe aşık oluşuBence bir aşk bu kadar kinlenmeyi tamamlayabilir.Basit bir solistliği elinden alma bu kadar iftira atacak kadar kin için sebep olamaz. Pelin'in o yaşta kinini anlayabiliyordum ama Merve'nin çok garip geliyordu. Bu şekilde iyi doldurmuşlar.
Tabi şaşırmadım değil.
Edip yakışıklı olsaydı peki?bana hala saçma geliyo mervenin edibe aşık oluşu
O zaman ben bile aşık olabilirdimEdip yakışıklı olsaydı peki?
YaniO zaman ben bile aşık olabilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?