UEFA Avrupa Ligi 6.Hafta Fenerbahçe - Atletic Bilbao

12.Adam

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
32,340
Puanı
1,060
IMG_1670.jpeg

UEFA Avrupa Ligi 6. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe güçlü İspanyol ekibi Atletico Bilbao yu ağırlayacak .

18.30’da başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

A.Bilbao, UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı 5 maçta 13 puan topladı. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin ise 8 puanı bulunuyor.

• Harika
Reactions: Keith Long
İlk 11'ler:

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Samet, Mert, İsmail, Amrabat, Szymanski, Tadic, Saint-Maximin, En-Nesyri

Athletic Bilbao: Agirrezabala, Gorosabel, Alvarez, Paredes, Berchiche, Jaureguizar, De Galarreta, Inaki Williams, Sancet, Nico Williams, Guruzeta

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
İlk 11'ler:

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Samet, Mert, İsmail, Amrabat, Szymanski, Tadic, Saint-Maximin, En-Nesyri

Athletic Bilbao: Agirrezabala, Gorosabel, Alvarez, Paredes, Berchiche, Jaureguizar, De Galarreta, Inaki Williams, Sancet, Nico Williams, Guruzeta
İfade bırakabilir misin ? :A

Williams kardeşlerden biri o defans dörtlüsünün arkasına sarkıp mutlaka gol atar. İkisi de atarsa şaşırmam.

Williams kardeşlerden biri o defans dörtlüsünün arkasına sarkıp mutlaka gol atar. İkisi de atarsa şaşırmam.
Dedik kardeşim. Taraftar Samet'i gariban gördüler yuhalıyorlar. Bu adamın seviyesinin ne olduğu belli. Kendisini zorla kadroya yazmıyordur. Becao varken inatla onu oynatan adama tepkinizi gösterin.

• Beğendim
Mert'in şutu haricinde ilk yarıda heyecanlandığım pozisyonumuz olmadı. Samet dejavu oldu artık, bir ara kurtulmuştuk ama yeniden geldi.

İkinci yarı ya farka gider ya da şans yanımızda olursa belki 1 puan alırız.

• Beğendim
Bir takım sadece Maximin'in ayağına bakarsa o takım kaybetmeye mahkumdur. 40 milyonluk teklif gelen En-Nesyri'ye bel bağladıklarını gördükçe kahkaha atıyorum.

2025 yılında hâlâ Aziz Yıldırım diye bağıran FB taraftarı vizyonsuzluğu. Mourinho'yu kulübe bela eden adamı kurtarıcı diye bağırıyorlar.