UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi - Genel Yorum & Sohbet Konusu 🌠

Rakipler belli oldu @xdragxx @Bully Fenerbahçe-Feyenord Beşiktaş-Shakhtar donesk maçının kazananı Rangers-Panatinakos maçının kaybedeni Beşiktaş-Shakhtar Donesk maçının kaybedeni Nömme kaju- St Patrick Atletic maçının kazananı ile karşılaşacak @xdragxx @Bully @Yakamoz-Asi

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
İrlanda şampiyonlu Shealbourne Hırvatistan şampiyonu olan Rijeka’yı yendi uefa Uefa Avrupa liginde 3.ön eleme turunda 1-0 yendi shealbourne @12.Adam @Bully

Başakşehir'in Viking deplasmanında bu skorla dönmesi çok iyi oldu. İkinci yarı bakmadım ama ilk yarı üstün olan taraf Vikingti. Başakşehir iki güzel gol ve tur tecrübesi ile geçti. Tek maçlı olmayan bir turda o kadar yüklenmek büyük hata.

Beşiktaş için ise ölçü maçı bile değil rakibin seviyesi çok aşağılarda. Play-off turundaki maç esas belirleyici maç olacaktır. Orada da potansiyel rakiplerin üsütünde bir takım elenme her türlü başarısızlık olur.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Başakşehir'in Viking deplasmanında bu skorla dönmesi çok iyi oldu. İkinci yarı bakmadım ama ilk yarı üstün olan taraf Vikingti. Başakşehir iki güzel gol ve tur tecrübesi ile geçti. Tek maçlı olmayan bir turda o kadar yüklenmek büyük hata.

Beşiktaş için ise ölçü maçı bile değil rakibin seviyesi çok aşağılarda. Play-off turundaki maç esas belirleyici maç olacaktır. Orada da potansiyel rakiplerin üsütünde bir takım elenme her türlü başarısızlık olur.
Umarım rotasyon yapmaz o kadar fazla Beşiktaş @Gerekli24

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
İrlanda seviyesi düşük bir lig hatta maç öncesi Beşiktaş'ı elersek bu İrlanda tarihinin en iyi başarılarından biri olur dedi.
Biliyorum kendi sahasında Beşiktaş skoru korumaya yatarsa ve genç kadro ile çıkarsa sıkıntı yaşatabilir Beşiktaş’ın Teknik direktör ne yapar avantaja ve stadın büyüklüğünden ve hava şartı olarak onlara göre ters gelir diye düşünürse sıkıntı yaşayabilir @Gerekli24