Uefa Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu İlk Maçı Feyenoord 2 - 1 Fenerbahçe

Maç sonları foruma girip Trabzon maçı harici memnun oldugjnu görmedim @mesmeso nun ama güzel yorumluyor takipteyim o yüzden :D
------

Evet at ki bunu buraya tepki verelim ama vermeyecegim cevabı @pompy başkan versin. Nicki neydi pompy nin @keith&long
Artık Damien Duff oldu @RüzgarGülü

• Okudum
Reactions: RüzgarGülü
Koca kulüp şu kaledekini adam yerine koyup hem gereksiz savundu hem de kaleye koydu. Yetmedi 1 numara verdi. Bu sosyal medyadan vallahi korkulur.

Shakhtar maçında Orkun'un yaptığını şimdi Fred yaptı ve yine gol oldu. Merkezde topu ayağına almış adamın önüne gereksiz atlamayın ayakta savunun sonra adam sizi böyle yatırıp golü atıyor.

Emre Özcan ülke takımlarının maçlarına hiç yakışmadı. Avrupa liglerinden devam etsin kral.

• Okudum
Reactions: RüzgarGülü
Uğurkan için 15+İsmail/Oğuz yada 10+İsmail+Oğuz verin herkes kazansın. @fenerbahce

• Okudum
Reactions: TenTen
Hadi bende önden reaksiyon barakayımda belki bir işe yarar.

Bu senede futboldan uzak kalmayı planlıyorum. Yabancı gibi bakınırım en fazla. Fenerbahçe ile sinirimi bozamam :A
Geleneksel kendi kalemize atma dönemine hoş geldiniz bu yöntemle zico çeyrek finale çıkardı Aykut Kocaman ise ikinci bitirdik 2017-2018 sezonunda yediği bütün golleri kendi kalesine attı @Dosi
------

@Dosi 78 gol rakip kaleye atıp 36 golü kendi kalemize attık 2017-2018 sezonunda
------

@12.Adam

• Üzücü
Reactions: Dosi
Fener klasik Türk takımı avrupa deplasmanı oynadı. En ufak planı yok. İlk 38 dakika takım kaleye gidemedi. Sonrasında İrfan'ın biraz insiyatif almasıyla kıpırdanma oldu. Öğrenilmiş çaresizlik diyelim buna.

Herkes yine Amrabat'a yükleniyor ama bu maç asıl problem Fred ve Szymanski'de. Fred 8'liği doğru yapamadı bi de golde becerip rakibin önünde duramadı. Szymanski bloklar arasını yine oynayamıyor. Adam ne doğru yerde topla buluşabildi ne de sırtında biri varken ekstra iş yapabildi. Yine topla sıfır üretim oynuyor.

En Nesyri yine çok yordu beni. İkinci yarı başında Duran girerse bağlar bu maçı.

Feyenoord'daki Koreli ne topçu ya. Bekle uzak doğu pazarı sana da gireceğiz.

Mourinho, Rangers deplasmanında yaptığı hatayı yapıyor. Skoru koruması lazımken 3. forveti oyuna alıyor. Yerse şaşırmayacağım.

Bartuğ'nun ters toputla direkt indiler kaleye. İçeriye orta, sekeni al, vur ve gol. Bazen gol atmak için çok eveleyip gevelemeyeceksin.

1.75 adamdan da kafa golü yemeyin be abi.
------

Fener'in kalesinde cennet mahallesi aliş olmasaydı buradan iyi bir sonuçla dönerdi.

Uğurcan+İrfancan+Oğuz+8 Milyon. Benim için buda olur. İki kanadı da Türk yaparım.
Fenerbahçe’de kanat yok Beşiktaş’a mı dönsün ben direk mert müldür kendi kalesine attığı zaman direk çıkarırdım ben hata yapanı affetmem uğurcan çakır’ı verseydiniz ama en mantıklısı İrlanda milli takımı kalecisi yada İrlanda liginden kaleci orta saha bir sağ kanat ve sol kanat sizin kardeş takımınız İrlanda’dan Drogheda United’tan alırsanız ne yapardınız @TenTen

• Okudum
Reactions: TenTen
Ben ilk 11 de üç forvetle başlardım
Ben lisedeyken öyleydim ya hero yada kaybetmek
Top bendeyken 3-3-4 top rakip takımdayken 5-2-3 @12.Adam
------

@Dosi

Ben böyle kadro ile oynatırdım
Ya kazan ya kaybet modunda oynatırdım
Lise zamanındayken böyle oynatıyordum sınıfımı
İrfancan eğribayat Nelson semedo skrinrar Osterwolde Archie brown Amrabat Mert Hakan İrfan can kahveci John Duran Cenk Tosun En nesry
@Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi

• Okudum
Reactions: Yakamoz-Asi