Ubisoft'un DRM'inde Güvenlik Açığı mı Var?

Cenation

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
21 Mayıs 2011
Mesajlar
10,498
Reaksiyon puanı
251
Puanı
455
Konum
Ankara
Ubisoft'un son oyunlarında standart haline getirdiği ve çoğu oyuncu tarafından eleştirilenDRM sisteminde büyük bir açık olabileceği ortaya çıktı.


Normalde yalnızca oyunun kopyalanmasını önleyen ve internete bağlanarak doğrulama gerçekleştiren sistem, kötü niyetli kullanıcıların elinde tehlikeli bir canavara dönüşebiliyor. Verilen bilgilere göre Assassin's Creed: Revelations'u bilgisayarlarına kuran oyuncular, bu tehlikeyle karşı karşıya kalıyorlar.


Bu açık nedeniyle sizin izniniz olmadan bilgisayarınıza giriş yapılıyor ve özel bilgileriniz dahil olmak üzere tüm dosyalara erişim sağlanabiliyor. Ubisoft'tan şu anda konu ile ilgili bir açıklama gelmiş değil. Gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
 

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Mesajlar
3,855,277
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy