Uğur Yücel 'Kırmızı Oda'ya Veda Ediyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
fft371_mf33144791.Jpeg

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde sürpriz bir veda yaşanıyor.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı yapıma 32. bölümde Vahit Karahanoğlu karakteriyle konuk olarak giren deneyimli oyuncu Uğur Yücel, bu hafta yayınlanacak olan 40. bölümde, senaryo gereği karakterinin vefat etmesiyle birlikte diziye veda ediyor.

Kırmızı Oda, yeni bölümüyle Cuma 20.00'de TV8'de!

Geleli o kadar zaman olmuş demek. Bu karakterlerin hikayesi hakkında hiçbir fikrim yok da sanırım hikayeleri bitiyor. Sezon finali yakın herhalde.

Delikanlı Sadi sonrası giren bütün konuk oyuncular o kadar ses getiremedi,yani dizinin hiç bir bölümünü tamamen izlemedim ama Delikanlı Sadiyi mesela biliyorum ve bazı sahnelerini izledim.

Böyle bir duayeni dizide konuk olarak görmek, üstelik uzun süre sonra Binnur Kaya'yla tekrar izleyebilmek çok iyi bir deneyimdi. Orijinal kitapta ölüyordu galiba ama dizide de aynı şeyin olacağını düşünmemiştim. Sonuç olarak Kırmızı Oda'nın kendine has hikayelerinden biri olarak adını yazdırdı yeni projelerini bekliyoruz. :bhr:

Hüsne ve Bahattin de olsalar Doktor Hanım ve Vahit Bey de olsalar bu ikiliyi birlikte izlemenin tadı bir başkaydı. :bhr: Umarım başka bir projede tekrar doya doya görürüz. :bhr:

------

Ucuz atlatmış, sonunda kurtardı kendini. :Z
Önce üstteki linke tıkla sonra da Aramızda Kalsın'ın ardından Binnur Kaya-Uğur Yücel ikilisini her hafta tekrar karşılıklı izleme imkanı varken bu diziyi izlemeyip bu mesajı attığın için utan.ss

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Hüsne ve Bahattin de olsalar Doktor Hanım ve Vahit Bey de olsalar bu ikiliyi birlikte izlemenin tadı bir başkaydı. :bhr: Umarım başka bir projede tekrar doya doya görürüz. :bhr:

------

Önce üstteki linke tıkla sonra da Aramızda Kalsın'ın ardından Binnur Kaya-Uğur Yücel ikilisini her hafta tekrar karşılıklı izleme imkanı varken bu diziyi izlemeyip bu mesajı attığın için utan.ss
Aramızda Kalsın ile bu ihtiyacımı gideriyorum ben başkasına hacet yok. :A