Bi de bana laf edersiniz asıl kuduruk sensin
Kanal D kapısı açık ama yok yok gelmesin gitsin FOX’a
Ben de konuyu görünce heyecanla girdim ama @Aserat yalan haberdir diyor
Hahah Aaa @Aserat Uğur beyi aksiyon değilde kendi ecünnü dizilerine çekemediği için kıskanıyor
kimse benim kadar kaliteli haber açamazHahah Aaa @Aserat Uğur beyi aksiyon değilde kendi ecünnü dizilerine çekemediği için kıskanıyor@Yiğitt in özel haberleri hep tutmuştur nette olmayanı kendisi yaymıştır öyle @xemrexxx @batuhankaralar ve Uçan Kuş hayali maatbaları gibi değil@serhatt
Resim fotoşop diyorum ne kıskanması.Hahah Aaa @Aserat Uğur beyi aksiyon değilde kendi ecünnü dizilerine çekemediği için kıskanıyor@Yiğitt in özel haberleri hep tutmuştur nette olmayanı kendisi yaymıştır öyle @xemrexxx @batuhankaralar ve Uçan Kuş hayali maatbaları gibi değil@serhatt
Aaa resimden değilki haberi kulislerinden almış @Yiğitt sonra foto ararkan bunu bulmuş Çarpışma yazıyor diye konuya bunu koymuşResim fotoşop diyorum ne kıskanması.
senin hayatın palavra anamAaa resimden değilki haberi kulislerinden almış @Yiğitt sonra foto ararkan bunu bulmuş Çarpışma yazıyor diye konuya bunu koymuşBende @xemrexxx @batuhankaralar ı geçtim şuan uydurma konusunda@MasacRE- @serhatt
Aaa sen kendine bak be yalı dilberisenin hayatın palavra anam
Bak bunu doğru dedin, yalılarda günümü gün ediyorum sefam olsunAaa sen kendine bak be yalı dilberi
Gemiyle geçerken yalı görmüş kendini yalıda büyüdü sanıyorBak bunu doğru dedin, yalılarda günümü gün ediyorum sefam olsun
Hadi ordan be
Sultan gibi çingene mahallesinde oturuyormuşsunHadi ordan beHer gün hizmetçileri aşağılıyorum ben keyfim yerinde
Tatlişkom ben tam olarak böyle bi yerde oturuyorumSultan gibi çingene mahallesinde oturuyormuşsun
O kulis haberi de bu resmi gören biri tarafından ortaya atıldı belki. Bilemeyiz.Aaa resimden değilki haberi kulislerinden almış @Yiğitt sonra foto ararkan bunu bulmuş Çarpışma yazıyor diye konuya bunu koymuşBende @xemrexxx @batuhankaralar ı geçtim şuan uydurma konusunda@MasacRE- @serhatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?