Uğur Uzunel Kötü Kız Dizisinde!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
79,177
Puanı
1,060
Son olarak Bozkır dizisinin yapımcılığını üstlenen ARC Film'in yeni dizisi 'Kötü Kız'a yeni bir oyuncu dahil oldu!

Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin üstleneceği ve başrollerinde Burcu Özberk ile Çağlar Ertuğrul'un yer alacağı diziye son olarak Halka'da rol alan Uğur Uzunel dahil oldu. Oyuncu dizide Burcu Özberk'in canlandıracağı karakterin abisine hayat verecek.

"Kötü Kız" Haziran'da Kanal D'de!

66132

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Oyuncu çıkmış sanırım. Yoksa karakter ölmedi yani dizide, hatırlamıyorum öyle bir şey. Ve gerçekten o da baya orjinal bir karakterdi. :A
Demekki boşuna fan sayfaları öyle yazmamış :A
ben didik didik etmiştim bölümü. Hatta sana sormuştum acaba benmi detay kaçırdım diye :F
Aşk ve Mavi dizisindede çok güldürüyordu, @MasacRE ye dün söz etmiştim o diziden :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Demekki boşuna fan sayfaları öyle yazmamış :A
ben didik didik etmiştim bölümü. Hatta sana sormuştum acaba benmi detay kaçırdım diye :F
Aşk ve Mavi dizisindede çok güldürüyordu, @MasacRE ye dün söz etmiştim o diziden :A
Bir anda çıkarılmış senaryodan öyle bir sahne olmadığına yüzde yüz eminim yani. :A Bu arada adam da vizyonsuzmuş doğrusu. Halka gibi bir diziden şu dizi için ayrılmak gerçek bir facia. :A Yan rolün yan rolü de olsa on numara orjinal ve komik bir karakter yazmışlardı adama. Çöplükte boğulabilir, tercihlere saygılıyım üzülmem kendisine. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bir anda çıkarılmış senaryodan öyle bir sahne olmadığına yüzde yüz eminim yani. :A Bu arada adam da vizyonsuzmuş doğrusu. Halka gibi bir diziden şu dizi için ayrılmak gerçek bir facia. :A Yan rolün yan rolü de olsa on numara orjinal ve komik bir karakter yazmışlardı adama. Çöplükte boğulabilir, tercihlere saygılıyım üzülmem kendisine. :A
Adamın ne suçu var? 😱 Sahnesi okadarlıkmış demekk. Hem
İskender'in etrafında çok silahli olaylar olmuyor. Rolü bundan dolayı bitmiş olabilir ama Müjde'nin peşinde koşabilirdi, Adem'in Cihangir'in peşinden koşması gibi. Adem ayarında biriydi. Keşkede ayrılmasaydı.

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Adamın ne suçu var? 😱 Sahnesi okadarlıkmış demekk. Hem
İskender'in etrafında çok silahli olaylar olmuyor. Rolü bundan dolayı bitmiş olabilir ama Müjde'nin peşinde koşabilirdi, Adem'in Cihangir'in peşinden koşması gibi. Adem ayarında biriydi. Keşkede ayrılmasaydı.
Bence adam ayrılmıştır, çünkü sonunu göstermeden pat diye karakter çıkarılmaz bu diziden gibi geliyor.

Dediğin gibi olabilirdi ki yancı adamlar arasında gayet iyi bir kimliği vardı dizide. Bence bir rol bulunurdu muhakkak. Dediğim gibi senaryodan ziyade oyuncu tercihi diye düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Bi Fazilet Hanım'la beraber Halka'da oynadı şimdi bi de damadı Yağız Egemen'le oynayacak, canım dizimden herkes nasipleniyor :Z

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking