Uğur Güneş ve Hande Doğandemir 'Aşk ve Yemek'te Buluştu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
85,043
Reaksiyon puanı
63,596
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
GVVRweAXcAACGBT


Uğur Güneş ve Hande Doğandemir yeni bir sinema filminde buluştu.

Yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar'ın oturduğu, senaryosunu Makbule Kosif ve Derya Kara'nın kaleme aldığı 'Aşk ve Yemek' filminin kadrosunda Hatice Aslan, Osman Sonant, Bülent Şakrak, Ceren Taşçı, Emre Basalak, Ferhat Işıktaş, Gün Akıncı, Merve Özgüneş, Oğuzhan Şener ve Yusuf Baymaz da yer alıyor.

Tokat'ta çekimleri gerçekleşen, Şubat 2025'te vizyona girmesi planlanan filmin konusu şöyle:
Baba mesleği kebapçılık yapan Adanalı dört kardeşten Civan (Güneş), Derviş (Sonant) ve Feride (Taşçı), ortanca kardeş Ruşen’in (Şakrak) yaşadıkları yerde herkesi dolandırması nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalırlar. Doğru ve dürüst olmayı en büyük erdem sayan bu aile, ortadan kaybolan kardeşleri Ruşen’i geride bırakarak yeni bir hayat kurmak için Samsun’a doğru yola çıkarlar. Ancak bu yolculuğun onlara büyük sürprizler hazırladığından habersizdirler. Önce kardeşleri Ruşen, sonra da yolda geçirdikleri trafik kazası yüzünden hayatları bambaşka yöne evirilir. Tokat yakınlarında genç bir kadının (Doğandemir) aracına çarpar, ardından Mercan isimli bu kızın yüzünden Tokat’ta konaklamak durumunda kalırlar. Mercan, şehrin “yıldız”la ödüllendirilmiş restoranının soğuk ve üstenci sahibinin (Aslan) kızıdır. Nisan ile bu Adanalı aile arasında daha ilk tanıştıkları anda büyük bir husumet oluşur. Bu durum karşılıklı inatla büyük bir savaşa dönüşürken, Derviş bu nezih restoranın karşısına kelimenin tam anlamıyla klasik bir Adana Kebapçısı açmaya karar verir. Şimdi Türk mutfağının Anadolu tatlarını özel bir karışımla ortaya koyan yıldızlı ünlü bir mutfakla, en nefis kebaplar lezzet ve tarz olarak çarpışacak, iki taraf için de hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

GVVRwGAW8AAcfST

GVVRwRUWMAAMZ_L

GVVRwfnWEAAF-Bq
 
TV'yi batırdı şimdi de sinemaya el atayım dedi zaar. .F
 
Uğur ve Hande'yi severim. Konu ve yan roller de iyi görünüyor, izlenir. :D
yan roller dedinde, hande nin solundaki oyuncu nun enerjisi ve oyunculugunu ayri bi begenirim yer aldigi isler dolayli . sanirim no309'da da oynamisti ?


projeyi izleyecegim elbette.
 
  • Beğendim
Reactions: Bully
yan roller dedinde, hande nin solundaki oyuncu nun enerjisi ve oyunculugunu ayri bi begenirim yer aldigi isler dolayli . sanirim no309'da da oynamisti ?


projeyi izleyecegim elbette.
No 309 izlemedim ama ufak bir araştırmayla bahsettiğin kişinin Ceren Taşçı olduğunu öğrendim. :A Filiz Sarıhan karakterini canlandırıyormuş