Uğur Dündar canlı yayında Star TV'den istifa etti !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Ünlü televizyon habercisi ve Star TV'nin anchormani Uğur Dündar, 24 Ekim Salı akşamı yayınlanan Arena programında canlı yayında Star TV'deki tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Celal Şengör'ün konuk olduğu Star TV'deki Arena programında konuşan Uğur Dündar, canlı yayında Star TV'den istifa ettiğini açıkladı.

"Beni bir daha Doğan Grubu ekranlarında göremeyeceksiniz" diyerek ekranlara veda eden Uğur Dündar veda konuşmasında şunları söyledi:

"Beni bir süredir Star Ana Haber Bülteni'nde görmüyorsunuz ve nedenlerini soruyorsunuz. Bu ekran kamusal bir yer olduğu için çok geniş bir açıklama yapma yetkisini kendimde bulmuyorum. Dolayısıyla bu ekranı kişisel düşüncelerim için kullanmayı hiçbir zaman düşünmedim. Biz bu televizyonda patronumuz Sayın Aydın Doğan'ın bize verdiği görevle, sevgili kardeşimiz Yılmaz Özdil ve arkadaşımızlarla birlikte Ana Haber Bülteni'ni hazırlamaya başladık ve gerçekten büyük bir başarıyla bugünlere getirdik. Patronumuzun deyimiyle 'ölüyü dirilttik' ve bir büyük televizyonculuk başarısına imza attık. Ancak benim artık bu ekrandan ayrılma ve size veda etme zamanım geldi. Koşulllar değişti ve benimde kırmadan dökmeden ve bugüne kadar bize sağlanan özgür yayıncılık ortamı nedeniyle bize bu desteği veren herkese teşekkür ederek ekrandan ayrılmam gerekiyor.
Beni bir daha Doğan Grubu ekranlarında bir daha göremeyeceksiniz.

Hepinize gösterdiğiniz ilgi ve teveccüh nedeniyle gerek şahsım gerekse hepsi birbirinden çok değerli arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Sağolun varolun. Bakarsınız bir başka yerde tekrar biraraya geliriz. Ben tekrar ediyorum bugüne kadar bize sağlanan olanaklar ve özgür yayıncılık ortamı nedeniyle başta sayın Aydın Doğan olmak üzerine tüm Doğan Grubu'na teşekkür ediyorum"

TV Aktuel

Moderatörün son düzenlenenleri:
Star TV'nin elinde kaynaklar var. NTV spikerleri bu yönden çok yararlı olacak ve bence büyük ihtimalle NTV spikerlerinden bir tanesi haberleri sunacaktır. Uğur Dündar'a başarılar dileyerek, Star TV'nin şimdiden yeni haber sunucusuna başarılar diliyorum.

TNT gerçekten büyük kanal olmak istiyorsa ne yapıp ne edip ikna etmeli Uğur Dündar'ı :)

TNT, haber programlarını Uğur Dündar ile açarlarsa Kurtlar Vadisi Pusu'dan sonra ilgi çekmeye başlayacaklar bence. Ne olur, ne olmaz onu zaman gösterecek. Yeni adres TNT olursa çok çok iyi olacak kanal açısından.

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan