Uğur Arslan Ekranlara Dönüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
6 sezondur FOX'ta ekranlara gelen, Songül Karlı ve Uğur Arslan'ın sunuculuğunu üstlendiği Su Gibi programının yayından kaldırılmasının ardından ekranlardan uzak kalan Uğur Arslan yeni bir programa başlıyor!

Uğur Arslan yine FOX ekranlarında olacak. Hafta içi her gün sabah kuşağında yayınlanacak programın formatı sağlık olacak. Programda Uğur Arslan'a yine bir partner eşlik edecek mi bilinmiyor.

Program Kurban Bayramı'ndan hemen sonra ekranlarda olacak.

8ZTnomDvEvlvYIc2pdUAYRiZ.jpg

MEDYABEY

MEDYABEY senmisin Buğra.:D

Bence Müge'nin karşısına daha dramatik çıkmalıydılar.Eskiden yapıyorlardı böyle şeyle.:)

Fox iyi atak yapmış.:)

Program iyi bir şey olacak gibi. Şimdiden bol reytingler FOX'a. :)

Partner, işinde iyi bir kadın doktor olacaktır muhtemelen. :)

Son düzenleme:
Bu adamı ilk kez Deniz Feneri'nde izlemiştim ve ilk o zamanlar sevmiştim. Şimdiler de bozmuş durumda İnşallah kendisini yine Deniz Feneri gibi yardım programında görmek nasip olur :) Hayırlı olsun yeni programı başarılar :)

Seviyorum bu adamı.Şu Tv camiasında 'nur yüzlü' diye bileceğim nadir insanlardan.Umarım yeni programında başarılı olur.

Nedense ben gündüz kuşağı programlarına yakıştıramıyorum Uğur Arslan'ı. (Gece de aynı şekilde ama gündüz daha çok göze batıyor.) Oyunculuğa devam edip o alanda kendini geliştirseydi keşke...

Uğur Arslan bugün Zahide ile Yetiş Hayata programına konuk oldu.

Aralık'ta başlayacakmış bu program.

Bir de haftalık gezi programı yapacakmış. 4 bölüm çekilmiş. :)

çok şaşırdım büyük kanallarda böyle programlar pek olmazdı :T: zaten Ayna bir klasik artık :D bu program tutmaz :(

Gezi programının kanalını söylemedi. FOX'ta değildir belki. :D Zaten günlük programım başlayınca seyircinin isteğine göre birinden birini seçeceğim dedi. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy