Uçurum'da Şok Ayrılık

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Sosyal medyanın en beğendiği dizilerin başında gelen Atv'nin aykırı dizisi Uçurum dün akşamki bölümü ile izleyicilerini şok etti.Dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Adem'i canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu diziden ayrıldı.Bu ayrılık Uçurum izleyicileri üzerinde büyük bir şok etkisi yarattı.Mehmet Ali Nuroğlu'nun bu beklenmeyen ayrılığı ile dizinin nasıl devam edeceği merak konusu

Tabii ki ayrilmaz. Heyecan yaratmak için ölü deniliyor.

Arkadaşlar ne yazık ki Mehmet Ali Nuroğlu ayrılmış diziden dizinin müziklerini yapan kişi haberi doğrulamış.Mehmet Ali Nuroğlu ekiple sorun yaşamış.15 gün olmuş ayrılalı
Birkan Sokullu'da bu sebepten dolayı diziye dahil olmuş.Tabi Adem'in yokluğunu dolduramaz orası ayrı

banada oyle geliyor ama birkan sokullu onun yerine diziye dahil olmus olabilir . yani bir ihtimal daha var

Dizi basladiginda bu yaziliydi: Ölümden Sonra Hayat...

- - - Ekleme - - -

Inanmiyorum.. Adem dizi için çok çok önemli bir karakterdi bence.. Nerede yaziliyor, Facebook mu?

Dizi basladiginda bu yaziliydi: Ölümden Sonra Hayat...

- - - Ekleme - - -

Inanmiyorum.. Adem dizi için çok çok önemli bir karakterdi bence.. Nerede yaziliyor, Facebook mu?

Bu haber dizifilm sitesinde uçurum başlığında yazıyor genelde oradaki haberlerde doğru çıkıyor

Alp Yenier (Uçurum Müzik) Twitter'da; tahmin edersiniz ki bunlar senaristimizin kararlaridir inanin ben de bilmiyorum

dün akşam izlerken resmen şok oldum Ademsiz nasıl ilerleyecek bu dizi Adem olmadan olmaz ya yapımcı birşeyler yapsın ve Mehmet Ali Nuroğlu'nu geri döndürsün

Dün aksam izlerken bende resmen sok oldum bakalim Dizi nasil ilerleyecek