''Uçurum''da İtalyan Gelin...

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,850
Puanı
1,061
110620121333584702658_2.jpg

İtalyan oyuncu Denise Capezza "Uçurum" dizisinin çekimlerinde gelinlik giydi…

atv ekranlarında yayınlanan yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği "Uçurum" dizisinin çekimlerinde İtalyan oyuncu Denise Capezza (Felicia) gelinlik giydi. İlk defa gelinlik giydiğini ve rol gereği bile olsa heyecanlandığını söyleyen güzel oyuncu 'Ben evliliğe inanıyorum, özellikle gerçek aşk, saygı ve uyum içerisindeki evliliklere inanırım" dedi. Dizide Tolga karakterini canlandıran rol arkadaşı Şükrü Özyıldız'la aşk yaşayan Denise Capezza'nın düştüğü bataktan kurtulmak için plan gereği gelinlik giydiği sahneler dizinin 12 Haziran Salı günü yayınlanacak 17. Bölümünde ekrana gelecek.

Ekli dosyalar

• 110620121333584702658_2.jpg
    110620121333584702658_2.jpg
    18.1 KB · Hit: 296

Önemli degil Emre. Bu bölüm çok güzel olacak, fragmani çok begendim. Insallah ilk 5'te hatta ilk 3'te oluruz.

evet ya ben dizileri tam saatinde izlemek isterim yoksa diğer türlü sevmiyorum ama sınava çalışmam lazım katlanıcaz artık :(

evet ya ben dizileri tam saatinde izlemek isterim yoksa diğer türlü sevmiyorum ama sınava çalışmam lazım katlanıcaz artık :(

Sinav ve okul dizilerden daha önce gelmeli Emre.. Sonra neden düsük puan aldim diye üzelmene degmez.. Dizi her zaman izlenir..

Adem çıktı dizinin tadı kaçtı sezon finaline kadar izliycem Adem dönerse herşey yine süper olacak benim için :D

Sinav ve okul dizilerden daha önce gelmeli Emre.. Sonra neden düsük puan aldim diye üzelmene degmez.. Dizi her zaman izlenir..

haklısın tabii ki fks teşekkür ederim desteğin için

- - - Ekleme - - -

Adem çıktı dizinin tadı kaçtı sezon finaline kadar izliycem Adem dönerse herşey yine süper olacak benim için :D
kendin diyon öldü diye bida nasıl gelsin :D