"Uçurum" Tekrar Bölümleriyle Atv'de!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
ozelhaber.gif

Başrollerini
Mehmet Ali Nuroğlu , Denise Capezza, Lavigna Longhi, Selçuk Yöntem, Erdal Yıldız ve Esra Ronabar'ın paylaştığı Süreç Film imzalı Uçurum dizisi tekrar bölümleriyle yeniden ekrana geliyor.

Dizi geçen sezon yayına başlamış, yeni sezonda da dizi etmeyi başarmıştı.

Reytingler oldukça düşünce, 24. bölümü yayınlandıktan sonra
kanal tarafından dizinin yayın hayatına son verilmişti.

Sosyal medyada oldukça sevilen dizi şimdi tekrar bölümleriyle yeniden atv ekranlarında.

Uçurum 4 Şubat Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gece 00.30'da yayınlanacak.

fft99_mf2753151.Jpeg

YASAL UYARI: 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.

Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır

Denk gelirsem yine izlerim:) Adem karakteri ölmiyecekti gazeteci hiç uğramıcakti o diziye yazık ettiler :bağır:

Adem'in yani Mehmet Ali Nuroğlu'nun 15. bölümde diziden ayrıldığını belirtelim, Birkan Sokullu kalan 9 bölümde yer almıştı sadece.

Dizinin ilk 15 bölümü asıl kısmıdır, kalan bölümlerde uzatmaları oynadı sadece...

Kutlu'yu aldıkları bölüm en iyi bölümüdür, en yüksek reytingini de o bölüm almıştı, yanılmıyorsam A/B'de 2 reyting civarında artış göstermişti.

Ah o Kutlu'yu kaçirdikları bölüm neydi :( Yaman ve Kutlu'yu dizi yapsınlar :bağır: Geçmişlerine değinsinler...

Süper olurdu. :)

Yaman dizideki en sevdiğim karakterlerdendi, Erdal Yıldız muhteşem oynuyordu zaten.

En yakın zamanda yeni bir diziye başlamalı...

Geçenlerde bi roportajını gördüm ama hiç bir projesinden bahsetmemişti:( Gene Alamanya'ya gider heralde ordan devam eder 😕

Geçenlerde bi roportajını gördüm ama hiç bir projesinden bahsetmemişti:( Gene Alamanya'ya gider heralde ordan devam eder 😕

Ben de okudum, şuan Almanya'da zaten. :)

Türkiye'de yeniden iş yapmak isterim dedi, çok güçlü bir piyasa olduğunu söyledi.

Bence yakın zamanda yeni projede görücez kendisini. :)

Keşke sosyal medya etki etseydi dizilere, o zaman bu dizi yayınlanmaya devam ederdi. :)

Adem'in olduğu bölümler Efsanedir benim için ne zaman Adem öldü dizi battı bende izlemeyi bırakmıştım zaten :)
15.bölüme kadar izlerim yine :)

Kaç kere seyrettim. Müthiş bir diziydi. Finali berbattı. Böyle bir finali haketmemişti.

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy