Uçurum Final Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Sosyal Medyanın Fenomen dizisi Uçurum 24. Bölümüyle Muhteşem Bir Finalle ekranlara veda ediyor. Uçurum Final Bölümüyle Çarşamba 22.30`da atv`de!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Hala yeni bölüm yazıyor...Aniden kalkacağina 3-4 bölümde toparlansaydı öyle kalksaydı :(

Hala yeni bölüm yazıyor...Aniden kalkacağina 3-4 bölümde toparlansaydı öyle kalksaydı :(
Nede Yeni Bölüm Yazıyor onu ben de anlamış değilim, ama paylaşılırken Final Fragmanı diye paylaşılıyor malesef :( atv Vadinin arkasında denemedi diziyi. Hemen bitirdi

Özel bir final çekilmemiş normal bölümü final diye verecekler.Sonunda Arif Adem'i hatırlamış.Keşke Eva'da bir kez olsun Adem'i ziyaret etseydi

Nede Yeni Bölüm Yazıyor onu ben de anlamış değilim, ama paylaşılırken Final Fragmanı diye paylaşılıyor malesef :( atv Vadinin arkasında denemedi diziyi. Hemen bitirdi

Normal bölümle final yapan kanallar eksiyi görür bende.Bana saygılari yoksa benimde olmaz notlarini kırarim.Sanırım 23'lere (hergün) yeni yarişmalarini koycaklar...

- - - Ekleme - - -

Özel bir final çekilmemiş normal bölümü final diye verecekler.Sonunda Arif Adem'i hatırlamış.Keşke Eva'da bir kez olsun Adem'i ziyaret etseydi
Eva zaten baştan beridir kendini düşünen biri oldu çıktı...Zaten geçen ki bölümlerde de kendini ifşa etmişti.Çok uyuz bi karakter...

atv final bölümünün çekilmesine bile firsat tanimamis!

Final olsa Süreç Film kendi youtube kanalını yazardı heralde...

Bir sürpriz yapabilir Uçurum...

Final olsa Süreç Film kendi youtube kanalını yazardı heralde...

Bir sürpriz yapabilir Uçurum...
Malesef Final. Aslında Yeni Bölüm çünkü bu bölüm yayınlanan son bölümü. Daha sonra kaldırılacak. Umarım başka bir kanal sahip çıkar. Mesela Star. Behzata nasıl tahammül ediyorsa bu diziye de edebilir