Uçurum Dizisi Yeni Sezonda Yükselir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Atv`nin sevilen ve sosyal medyada fırtınalar estiren dizisi Uçurum Sizce Yeni Sezonda Yükselir mi?

Not: Diziyi dün tesadüfen açıp izledim ve çok sevdim. Gerçekten çok başarılı bir dizi. Ama malesef bazen dizilerin farkına seyirciler varmıyor. Tıpkı benim gibi. Şans eseri izlemeseydim hala dizi hakkında hiçbir şey bilmiyor olacaktım

http://www.***/wp-content/uploads/2012/02/Ucurum_Poster1.jpg

Yeni sezonda işi çok zor olacak. Yükseleceğini sanmıyorum. Vasat reytingler almaya devam eder.

Yükseleceğini değil düşmesini bekliyorum

Aldiği reytingleri korusun yeter...Benim geçen sezon sali akşamları severek izlediğim yapımdı.Bu sezon Adem'in geri gelmesini hala bi umutla bekliyorum...

Çok güzel bir dizi, çok etkileyici..

Insallah yeni sezonda reytinglerini arttirip yayin hayatina devam eder..

Aldiği reytingleri korusun yeter...Benim geçen sezon sali akşamları severek izlediğim yapımdı.Bu sezon Adem'in geri gelmesini hala bi umutla bekliyorum...
İzleyici kesinlikle dizinin farkında değil. En az 6 reytingi hakediyor dizi. Bence günü Cuma 22.15 olmalı.

İzleyici kesinlikle dizinin farkında değil. En az 6 reytingi hakediyor dizi. Bence günü Cuma 22.15 olmalı.

Bencede değiller dizi kalitesini jeneriğiyle belli ediyor.Geçenlerde sana demiştim bi konuda geçmişti hatta jeneriğinin linkini vermiştim.İzlicem demiştin

Bencede değiller dizi kalitesini jeneriğiyle belli ediyor.Geçenlerde sana demiştim bi konuda geçmişti hatta jeneriğinin linkini vermiştim.İzlicem demiştin
O konuyu hatırlamıyorum. Ama jeneriğini şimdi izledim. Harika. Zaten diziyi izlemeyince müikleri pek etkilemiyor insanı. Kaç tane oldu böylü diziler. İzleyici ilk sezonda farkına varmadı dizinin diğer güçlü diziler yüzünden. Örnek: Aşkı Memnu. Seyirci 2.sezonda farkına vardı dizinin. Pis Yediliden kötü mü yani bu dizi? En az onun kadar reytingi hakediyor.

Pis 7'liyle kıyaslancak bile değil bu dizi
Ben Suskunlar'la kıyaslıyorum bu diziyi.Suskunlar dizisinin orjınal filmini izlediğim için Uçurum'u daha önde tutuyorum bu diziye göre.

Salı günleri yayınlanırsa işi çok zor olacak.

Rakipleri: Seksenler (TRT 1), Sudan Bıkmış Balıklar (Star TV), Ağır Roman - Yeni Dünya (Star TV), Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D), Ustura Kemal (Show TV)

Bu rakipler karşısında mücadele etmeleri çok zor olacak. Tabi daha rakipleri gelmeye devam edecek.

Pis 7'liyle kıyaslancak bile değil bu dizi
Ben Suskunlar'la kıyaslıyorum bu diziyi.Suskunlar dizisinin orjınal filmini izlediğim için Uçurum'u daha önde tutuyorum bu diziye göre.
Aslında yazın bi iki diziyi seyredecktim. Suskunlar ve Uçurumu. Dün sıkıntıdan açayım da bir Uçurum dizisini seyredeyim dedim. Çok Sevdim. Suskunlara da bakarım demiştim ama yaz bitiyor neredeyse. Uçurumu hızlı izliyorum. Vaktim kalırsa Suskunlara da bakarım

Onun orjınal filimini izlesende olur
İnan orjınal filmini izleyince orjınal filmdeki karakterlerin sadece tek bir karakter yani Ecevit'te toplandiğini görüp izlmeyı bırakırsın.Ben bu yorumu başka bi forumda daha ayrıntılı yapmiştim.(biri beni orda uyuz etmişti
)

- - - Ekleme - - -

Ama bu saydıkların saat 20'de başlıyor fakat ucurum PT2'de yayınlanacak.Tabi eğer Son Yaz Balkanlar'da salı gunu olursa onun desteğiyle artar diye düşünüyorum.

Uçurum tek başına o reytingleri alıyordu. PT2 dizileri genellikle ondan önceki dizilerle tanınır. Eğer yeni bir dizi başlatacaksan PT1`e koy. PT2`ye koyarsan ondan önce dizi olsun ki, millet o dizi sayesinde buna da alışsın. Ama Uçurum yalnızdı

Ama bu saydıkların saat 20'de başlıyor fakat ucurum PT2'de yayınlanacak.Tabi eğer Son Yaz Balkanlar'da salı gunu olursa onun desteğiyle artar diye düşünüyorum.

'Sudan Bıkmış Balıklar' ya da 'Ağır Roman - Yeni Dünya' dizilerinden birinin PT2'ye kaydırılacağını düşünüyorum. Hem saydığım dizilerin çoğu geç saatlerde bitebiliyor. Yani 23.00'dan itibaren daha çok izlenir. Hem daha çok dizi gelecek, program gelecek. Aksine iyi reyting alırsa, büyük başarı olur.

Bir gençlik dizisinin 23'den sonrasını verilceğini sanmam.Ağır Roman'nda 23' gibi verileceğini sanmam cunku star genelde 22'de başlatıyor PT2'lerini.Eğer Son Yaz tutarsa ve salı yayınlanırsa 20:45'de başlar 23:15'de biter.23:20'de de Ucurum'u yayınlar.atv böylesi uygulamayı Kapalı Çarşi için uygulamişti.Öncesinde Aşk ve Ceza vardi.Kapalı Çarşi gecenin o saatinde 30 sharelere dayanıyordu.

5-6 bölümden sonra yayından kaldırılır
Güzelim diziyi hiç ettiler