Uçurum Dizisi Ne Zaman Başlıyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
[h=2]Ezel'in senaristi Kerem Deren'in kaleme aldığı Uçurum dizisinin yayın tarihi belli oldu.[/h]

atv'nin büyük umutlarla yayına sokacağı, Uçurum'un ilk bölümü 14 Şubat Salı günü, 20.00'de ekranda olacak.
Senaryosunu Ezel'in senaristi Kerem Deren'in yazdığı dizinin yapımcısı ise Süreç Film-Ali Gündoğdu.
Uçurum şehrin içindeki uçurumlara düşen insanların yaşam öyküler, günlük hayatımızıngölgede kalan tarafında, ama hemen yanı başımızda, tanımadığımız, bilmediğimizkaranlık dünyalar, gündelik hayatın içinden teğet geçtiğimiz tehlikeler ve uçurumuneşiğine gelmiş insanların yaşamlarından kesitler anlatılacak...

ucurumdizi.jpg

Foruma bu konuyu açmak için gelmiştim ama her zaman ki gibi önce davranmışlar :D

Salı tutması zor bence :)

buda son gibi olur. öbgzk yi indirmek için bundan çok daha kaliteli diziler lazım tabi sezon başında

Umarim basarili olur.. Tam tahmin ettigim bir gün olmus.. Seksenler'i izliyordum Sali günlerinde ama Sali günlerde artik Uçurum'u izleyecegim..

Günü şaşırtmadı. Salı 20.00 olarak tahmin ediyordum zaten :)

Başarılı olup olmaması dizinin kendisine bağlı. Eğer kaliteli bir iş ve "Son" kadar izleyiciyi yormayan bir iş olursa özellikle A/B grubunda ilgi görecektir.

Aşk dizisi mi bu ya neden 14 şubat yayinliyorlar :)))))))) Bence yanlis gun atv ay yapim kelepcesinden kurtulmali artik. ay yapim atvye yaptigi hic bir dizi tutmadi. son dizisini pazartesinden cekip ucurumu pazartesine almali. ayrica ucurumla pisyedili surec filmin isi adamlarin iki sişini birbirine kirdirtmayacaktir

Günü şaşırtmadı. Salı 20.00 olarak tahmin ediyordum zaten :)

Başarılı olup olmaması dizinin kendisine bağlı. Eğer kaliteli bir iş ve "Son" kadar izleyiciyi yormayan bir iş olursa özellikle A/B grubunda ilgi görecektir.

dediklerinize aynen katılıyorum.. salı günü olması çok güzel olmuş salı izleyecek alternatif dizi bulamıyordum öbgz de şişirdi artık.. umarım kaliteli bir film olur ve dediğiniz gibi son gibi yorucu olmaz...

Salı olacağına emindim nedense, hakkında iyi şeyler yazılıyor, Ezel kadar reyting alacaktır gibi geliyor senaristi göz önünde bulundurursak.

Salı günü de coştu, ÖBGZ'nin düştüğünü gören saldırıyor, bakalım 14 şubattan sonra tablo nasıl şekillenecek ?

Salı olacağına emindim nedense, hakkında iyi şeyler yazılıyor, Ezel kadar reyting alacaktır gibi geliyor senaristi göz önünde bulundurursak.

Salı günü de coştu, ÖBGZ'nin düştüğünü gören saldırıyor, bakalım 14 şubattan sonra tablo nasıl şekillenecek ?
ezel kadar reyting alması çok çok zor hatta imkansız