Uçurum Dizisi Ezel'e Benziyor Mu? Nasıl Bir Dizi İzleyeceğiz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
Senarist Kerem Deren, yeni dizi ile ilgili düşüncelerini açıkladı.[/B]

Onu, Ezel dizisinin senaristi olarak tanıdık, sonra beyin kanaması geçirdiğini duyduk. Yeni dizisi Uçurum, yakında atv'de yayınlanacak olan Kerem Deren, kadın tacirleri ve kurbanlarının hayatlarının fonunda bir aşk hikayesi anlatıyor.

Kerem Deren, Ezel'den çok farklı bir tarzı olduğunu söylediği Uçurum'u neden yazdığını şöyle anlattı:

"Hemen yanımızda ne yaşandığını bilmiyoruz. Bu uzaklık, beni bu senaryoyu yazmaya itti.

Hiç Ezel gibi değil. Ezel'den son derece farklı. O, çok epik bir işti. Oradaki herkes çok güzel konuşuyordu. Herkes çok güzel laflar ediyordu, herkes çok jantiydi, herkes çok akıllıydı. Ayrı bir dünyaydı. Uçurum dizisinin konusu Aksaray'da geçiyor. Kimse çok akıllı değil. Kimse tüm cevaplara sahip değil. Tam tersi, buradaki insanların hiçbiri yaşamak için bile yeterli cevaplara sahip değiller. Ezel, akıl oyunları üzerine kurulu bir işti. Uçurum'un tavrı bir satranç oyunu gibi değil. Bu bir sokak kavgası. Temel bir farkı da var: Burada merkeze aldığımız konu çok gerçek.

Kimsenin çok ilgilenmediği ama gerçek bir hikaye."

ucurum1.jpg
[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Tanitimlarini gördüm Selcuk yöntem de var bence kesinlikle tutacaktir insallah carsamba veya persembe günü yayinlanmaz.

Tanitimlarini begendigim bir dizi, merakla bekliyorum ilk bölümünü.

Uçurum dizisi Salı günleri yayınlasın...OBGZ izlemiyorum alternatif olarak Pis 7li'yle idare ediyorum takıp edebileceğim Salı günü cok boş geliyor bana Salı gunlerimi doldurur umarım...