Uçurum Bir Kez Daha Gün Değiştirdi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

Atv Ekranlarının özellikle sosyal medyada fenomen haline gelen dizisi Uçurum bir kez daha gün değiştirdi!

Dizi eski günü olan
Salı 22.30`a alındı. Bu hafta 24. bölümüyle Final yapacağı konuşulan dizi Salı akşamlarına geri döndü. Eğer Final doğruysa dizi bu hafta 24. bölümüyle Salı atv`de yayınlanacak ve daha sonrasında yayından kaldırılacak.

RevaN / ÖzeL HabeR

ucurumdizi.jpg

space.gif
space.gif
space.gif

Hey Allah'ım dalga mı geçiyorlar. Madem gün değiştiriyorsun, koy Perşembe'ye de güzel final yapsın.😎

...............................
Yukarıdaki boşlukları isteyeceğiniz kelimelerle süsleyiniz.

Durun bi caps atayım da. Atv bu. Sonra gününü falan değiştirir, haberimi çürütür :D

Burada Salı 22.30 yazıyor :)

fncvx.jpg

Yalnız yayın akışında hala çarşamba, salı gübü BİÜ'nin, 2 kere ard arda yayınlanacağını düşünürsek...

Atv yanlış yazmış muhtemelen. :)

RevaN her gördüğün haberi açmazsın bir daha. :D

Yalnız yayın akışında hala çarşamba, salı gübü BİÜ'nin, 2 kere ard arda yayınlanacağını düşünürsek...

Atv yanlış yazmış muhtemelen. :)
Atv Yayın Akışını da yanlış yazmış olabilir. Zaten atv`den başka yanlış yapan kanal yok web sitesinde :D

....çok sevindim gün değiştirmesine:) atv sen ne güzel bir kanalsın, dizilerimizi ömerçip ediyorsun:)...........................
Yukarıdaki boşlukları isteyeceğiniz kelimelerle süsleyiniz.

yeterki boşluk doldur de forumdash orası kolay:))

ben tv de fragmanına denk geldim çarşamba yazıyor fragmanda final de yazmıyordu ondan internet sitesine orda da final yazmıyor ve çarşanavba günüydü.

carsamba yayinlanir yine

Uçurumun ilk sezonunu izlemiştim 3-4 bölümünü.Gerçekten cesur bir dizi ama bu dizi +7 amblemiyle oynuyor sanırım.
Bu dizi +7'yken Behzat Ç. +13.Şaşıralıcak şey.+18 demişlerdi hatta ama +18 bir bölümü oynamadı daha :)

Uçurumun ilk sezonunu izlemiştim 3-4 bölümünü.Gerçekten cesur bir dizi ama bu dizi +7 amblemiyle oynuyor sanırım.
Bu dizi +7'yken Behzat Ç. +13.Şaşıralıcak şey.+18 demişlerdi hatta ama +18 bir bölümü oynamadı daha :)

Bazı bölümleri genel izleyiciydi, o kadar abartılacak bir şey yok dizi de. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...