Uçurum Atv'ye Reyting Bereketi Getirmedi Ama Etik Duruş Fırsatı Verdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Sabah Gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, atv'nin etik duruşunu köşesine taşıdı:
atv aslında büyük bir fedakarlıkta bulunuyor. Uçurum dizisini 22.30 gibi geç bir saatte yayınlayarak, adeta 'etik televizyon yayıncılığı' dersi veriyor. atv'nin amacı; sert sahnelerle örülü diziyi, olumsuz yönde etkilenmemeleri için çocukların gözlerinden kaçırmak. Oysa bu diziyi haftanın herhangi bir günü, haber sonrasına koyabilir ve rahatlıkla reytingini iki katına çıkarabilirlerdi.

ucurumdizi111.jpg

Sali gunu haber sonrasina koydu da ne oldu .. klasik yuksel aytug kendi kanalini sisiriyor ki yeri saglam olsun

Yüksel bey bu yazi yanlis olmus cünkü atv saten bu diziyi pt1 de baslatti tutmayinca pt2 ye pt2 de basarili olunca böyle birakti yaaaa :D

çok hatali bir yazı uçurum pt1 basarisiz oldu pt2 daha iyi durumu ama baska gün nalları dikerdi

tamamen taraflı bir yazı :) Dizide sert sahneler var diyor izlemiyor bile diziyi :) Dizi genel izleyici ve öyle sert sahneler filan yok... Pt-2'de olması daha iyi, daha fazla izleniyor...

Yazı çok kötü, o ortak kanaat, sanki bilmiyormuş gibi eskiden 20:00'de yayınlandığını, iki katı reyting alırdı diyor.

Asıl PT2'ye alınınca iki katına çıktı. :)

Bu arada ATV, "Son" için neden aynı taktiği uygulamadı anlayamıyorum. "Son" da bariz bir PT2 dizisi...

Asıl PT2'ye alınınca iki katına çıktı. :)

Bu arada ATV, "Son" için neden aynı taktiği uygulamadı anlayamıyorum. "Son" da bariz bir PT2 dizisi...

Onun hiç bir şekilde adam olmayacağını öngörmüş olabilir. Bir de pazartesi günü PT2 çok dolu, Survivor 23:45'de bitiyor zaten, onun dışında Kanıt ve Yer Gök Aşk da var.

Onun hiç bir şekilde adam olmayacağını öngörmüş olabilir. Bir de pazartesi günü PT2 çok dolu, Survivor 23:45'de bitiyor zaten, onun dışında Kanıt ve Yer Gök Aşk da var.

Yine de Pazartesi günü, günün en çok izlenen saatini 2 share ile kabul etmesi şaşırtıcı. Sıradan bir film koysa bile o oranları rahatlıkla geçer ATV. Belki TNS bekleniyordur hamle yapmak için...

Yine de Pazartesi günü, günün en çok izlenen saatini 2 share ile kabul etmesi şaşırtıcı. Sıradan bir film koysa bile o oranları rahatlıkla geçer ATV. Belki TNS bekleniyordur hamle yapmak için...

Aslında kaldırmaması şaşırtıcı bugüne kadar o diziyi, dediğin gibi her şekilde o share alınır. :)

Sanırım SBT'yi hiç ciddiye almıyor ATV. :)

Ciddiye almasa Uçurum'un saatiyle oynamazdı ama pek ciddiye almadığı doğru. Yoksa bizim bildiğimiz ATV, "Son", "Al Yazmalım" gibi dizileri çoktan kaldırmış ve diğer dizilerin günleriyle sürekli oynuyor olurdu. :):) Tabii bunda satış süreci de çok etkili. Satış süreci nedeniyle yeni proje üretmeyi bıraktılar neredeyse...

Aslında ATV bu umursamazlığıyla benim kalbimi kazanmaya başladı, oturaklı ve dizilerinin arkasında sonuna kadar duran bir kanal izlenimi veriyor. :)

Köşe yazarları neye dayanarak yorum yapıyor, anlamıyorum. Adam kanalı övecem diye yanlış şeyler söylemiş. Uçurum zaten pt1'de başladı. Tutmayınca pt2'ye alındı. Bu durumun Atv'nin asilliğiyle pek alakası yok.

Köşe yazarları neye dayanarak yorum yapıyor, anlamıyorum. Adam kanalı övecem diye yanlış şeyler söylemiş. Uçurum zaten pt1'de başladı. Tutmayınca pt2'ye alındı. Bu durumun Atv'nin asilliğiyle pek alakası yok.

Genellikle paralarını veren şirketler grubuna dayanarak yorum yaparlar. :D