Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk bölümden bu son bölüme kadar Uçurum kalite çizgisini hep aşarak ilerledi gerçekten her ayrıntısı düşünülmüş müthiş bir dizi diğer diziler hakkında tahmin yapmak çok kolayken Uçurum'da bir sonraki hafta nelerin olabileceğini kestirmek imkansız öyle vurucu sahneler ve olaylar oluyor ki dün akşam Adem'in ölümü gibi kim beklerdi ki böyle bir olayı resmen şok oldum.Adem'siz bu dizi nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum.
- - - Ekleme - - -
Bu arada Adem'le ilgili bazı tüyolar okudum umarım doğrudur
ALINTI TÜYOLARDIR
Adem ölmedi sadece Yaman'ı zayıf yakalamak için onun rahat davranmasını sağlamak için Arif ile böyle bir plan yaptılar bu sayede Adem'i öldürdüğünü sanan Yaman en büyük düşmanından kurtulmanın verdiği rehavetle rahat olacak ve Adem'de Felica'yı kurtarıp Eva'nın karşısına çıkacak
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.