Uçak Geçerken Havaya Bakar mısınız?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Bu biraz sormak için sorulan bir soru gibi görünse de ben öyle düşünmüyorum.Çünkü insanların uçağa karşı bir zaafı vardır.Ben dahil pek çok insan uçak yahut helikopter geçtiğinde nedense istemsizce havaya bakma ihtiyacı hisseder.Peki siz bu durumda nasıl bir tavır sergiliyorsunuz?

Haha komik değildi bence :D Ama sence de tuhaf değil mi mesela bir minibüs geçtiğinde kafamızı çevirip neden bakmıyoruz da uçak geçince bakıyoruz. :D

Niye apartmada oturuyorsun mesela 3. katta falan acayip bi ara sesi duydun camdan aşağı bakmaz mısın arabaya ? :Dakta o hesaptır. :D

Bi ferrarinin sesini duyda bakıyon mu bakmıyon mu o zaman görürüm ben seni. :D
Bizim o ara sokaklarda ferrariyi göremem ben.Ama illa ki sesini duyarsam yine göremem ki.Ben pencereye koşana kadar o uçar gider. :D

- - - Ekleme - - -

Konuyu nereye getirdin be kardeşim. :D

Havaciliga olan büyük merakim sebebiyle tabi ki bakarim, hatta artik bizim evin üzerinden gecen ucaklari bakmadan size söyleyebilirim zira gercekten havacilik hastasiyim :) Zaten arada bir havalimanina gider fotograf cekerim ucaklari 😉

Çok ses çıkaran her şeye baktığım gibi uçağa da bakarım.

Hep bakarım. :D Bir keresinde havaalanına yakındık çok gürültülü bir ses geldi baktım kafam hizasında uçak kafa mı eğdim. :D Tabii korkudan yoksa uçak üstten gidiyodu ama yine de alçak denilebilirdi. :D