Two and a Half Men Final Yapıyor!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,782
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1400092658.jpg

Ekranların devam eden en uzun soluklu komedi dizisinde artık yolun sonuna gelindi.

Ünlü komedi yapımcısı Chuck Lorre'nin yapımcılığını üstlendiği ve Jon Cryer ile Ashton Kutcher'ın başrolleri paylaştıkları dizi, gelecek yıl yayınlanacak 12. sezonuyla ekran macerasına son noktayı koyacak.

Geçtiğimiz yıl bir başka uzun soluklu dizisi How I Met Your Mother'ın finaline ev sahipliği yapan CBS başkanı Nina Tassler, Chuck Lorre'nin final sezonu için sezon boyu sürecek pek çok sürpriz için hazırlık yaptığını söyledi. Tassler, Two and a Half Men'in finali için heyecanlı olduklarını ve bu durumun onları yeni komedilere başlama konusunda da heveslendirdiğini söyledi.

Hatırlanacağı gibi pek çok skandala ev sahipliği yapan dizinin esas başrolü olan Charlie Sheen 2011'de olaylı bir şekilde diziden ayrılmış ve yerine Ashton Kutcher getirilmişti.

Dizi her ne kadar eski reytinglerinden uzak olsa da son dönemde yeniden iyi reytingler almaya başlamıştı. Yine de kanal ve yapımcılar final için doğru zaman olduğuna karar verdiler.

Charlie Sheen neden ayrılmıştı? (b)

Bitmesi doğru karar olmuş, arada CNBC-e'de yayınlanırken izliyordum ama hiç güldürmüyordu. :D

Bence çok geç bile kaldılar Charlie Sheen'den sonra devam etmese de olurdu ama tabii para açısından düşündüler ve altın yumurtlayan tavuğu kesmek istemediler. :) Gerçi Jon Cryer, Charlie Sheen gittikten sonra Emmy aldı. Yani dizi çok da bozmamış demek ki. :) (İzlemedim son sezonları)

Bitmesi doğru karar olmuş, arada CNBC-e'de yayınlanırken izliyordum ama hiç güldürmüyordu. :D
Yapımcıyla tartıştılar. Alkolle başı dertteydi Charlie Sheen'in. :)

Chaelie Sheen'li bölümleri bende izlerken hiç gülmezdim:X Ashton'lu bölümlerde de pek bişey yoktu sırf millet nesini bu kadar izliyor diye merak etmiştim:F

Chaelie Sheen'li bölümleri bende izlerken hiç gülmezdim:X Ashton'lu bölümlerde de pek bişey yoktu sırf millet nesini bu kadar izliyor diye merak etmiştim:F
Ya siz muhtemelen rastgele bölüm açıp bakıyordunuz. Komedileri sevmek için baştan izleyip karakterleri severek ilerlemek lazım. Yoksa ben de CNBC-e'de arada rastlıyorum komedilere ve anlamsız geliyor. :)

Dizinin ilk sezonları gerçekten çok iyiydi. :)

Aynen ben de bunu diyorum işte. :D Abim bu diziyi kahkaha atarak izliyordu bir ara. Umarım bırakmıştır. :T

Uzun zamandır izlemiyordum,insan bir süre sonra sıkılıyor bitmesi doğru olmuş :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,235
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs