Twitter'da Hangi Ünlüler Sizi Fav'ladı veya RT'ledi?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,045
Puanı
1,061
Malumunuz sosyal medya sayesinde ekrandan tanıyıp sevdiğimiz isimlere daha yakın olabiliyor, paylaştıkları içerikleri görebiliyoruz. Benim sorum da bununla ilgili. Twitter'da (veya başka bir platformda da olabilir, ama Twitter bunun için daha müsait) attığınız bir tweet'i beğenen veya RT yapan herhangi bir ünlü isim oldu mu? Yorumlarınızı bekliyoruz.

@denizz19'un anlam verilemeyen sorularına karşılık daha akla yatkın bir konu olduğu için yorumlarınızı bekliyorum.

Bu arada cevabımı da vereyim. Burcu Biricik, Gülse Birsel, Zeynep Kankonde ve birkaç gün önce Uğraş Güneş'ten beğeni almışlığım var. Bir de 2 sene önce Ekranella'nın Twitter hesabı Ruhumun Aynası'ndan Tuba Ünsal ve senarist Zehra Çelenk'e teslim edilmişti, onlara da birkaç soru sordum.

*********** takip etti (şurayı editleyeyim)
Demet Akalın takip edip azcık eleştirildiğinde engelledi
Ezgi Mola sohbet etmişliğim var
tabi twitterın dutluk olduğu zamanlardı
Gerçi yeni hesap acsam yine fav alırım hepsinden

Son düzenleme:
Veda Yurtsever - Demet Sağıroğlu - Birgül Ulusoy - Onur Sermik - Gökçe Yanardağ - Lara - Gökhan Akar - Derya Uluğ ve vardır belki yine

Fırat Tanış,Bülent Çolak,Ahmet Sarsılmaz,Cüneyt İnay

Sedef 2 defa RT'leyip 1 defa Fav'layıp sonra da takip etti

Bir zamanlar Zuhal Topal favlamıştı. Karadayı zamanında da Yurdaer Okur Fav ve RT, Erkan Avcı da Favlamıştı

cok kisiden almisim takip edenlerde var ama soyleyemem)

İrem Derici favladı, RT'ledi biraz mention'laştık. Gülşen de RT hariç aynı şekilde.
Bir de Erdem Kınay'la albümü çıktığı zaman bir ara albümü konuşmuştuk.

Gökhan Akar kankim hep yapar bize zaten @denizz19

Eski hesabımdaki gönderilerimi çoğu ünlüler beğenmişti de hatırlamıyorum bu hesapta pek yok gibi.

Ay şuraya bak kim bunlar yahu nasıl ünlüler
Veda Yurtsever (Kırgın Çiçekler Nazan)
Demet Sağıroğlu (Şarkıcı) - Takip Ediyor (Cevapta yazmıştı)
Birgül Ulusoy ( Kırgın Çiçekler Emine)
Onur Sermik ( Hangimiz Sevmedik - BBS)
Gökçe Yanardağ (Kırgın Çiçekler Seher)
Lara - Gökhan Akar - Derya Uluğ ( Şarkıcılar)

Var mı başka soru

Gökhan Akar kankim hep yapar bize zaten @denizz19

Eski hesabımdaki gönderilerimi çoğu ünlüler beğenmişti de hatırlamıyorum bu hesapta pek yok gibi.
Gökhan candır ya takılır öyle kafasına göre

İş RT ve beğeni kısmından çıktı şimdi de takipler arttı @Dosi

Metin Balekoğlu ( Söz dizi yönetmeni)
Talat Bulut (Yasak Elma)
Onuryay Evrentan (Avlu)
Sertan Erkaçan (Koca Koca Yalanlar)
Feyza Işık (Çoban Yıldızı)

Benden uzak dur.ss

İşaretimi almışsın

Yani o artış gayet normal. Zevkle ve merakla takip ediyorum yorumlarını bende. Harikasın

Benim bir kaç mesajımı Murat Ünalmış beğenmişti FOX taki dizisi esnasında ona mesaj yazmıştım beğenmişti mesajlarımı şimdi yine yazsam beğenir yine