Twitter'da da Lider Reytinglerde de

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Perşembe günleri reytinglerde liderliği bırakmayan Kurtlar Vadisi 178. bölümünde Twitter’da Polat’ın geri dönüşüyle ilgili birçok “tweet” atıldı.“#polatgeridöndü” ile de Twitter Türkiye Trend Topic listesine girmekle kalmayıp 17 – 18 Ocak tarihleri içinde sosyal medyanın en çok konuşulan dizisi oldu. Interpress’ten alınan bilgilere göre, hakkında 16.005 tweet atılarak reyting listelerindeki liderliğini sosyal medyada da pekiştirmiş oldu.

Trand Topic olması çok normâl, çok merak edilen bölümlere imza atıyorlar. Ayrıca aldığı tweet gayet iyi, gerçi daha da iyi olabilirdi.

atılan tweeetlere bakalım namahrem yüzünü açamaz falan
yani anticiler sayesinde olmuş olay

Vadi her şeyde en tepededir

- - - Ekleme - - -

kurtlar vadisinin türkiye de herhangi bi dalda herhangi şekilde RAKİBİ YOK OLAMAZ OLMADI da
başarımıza gölge düşürmek isteyenlerde hemen dalga vs. derler ancak zaten 16 reytingi %40 share de dalga amaçlı izliyo haklısınız agalar saygılar

Twitterda dizinin o bölümü hakkında yorum yapılır genellikle.
Tabi bu vadi dışında diziler için geçerli.

tekrar diyorum 16 reyting %40 bölüm de dalga geçerek izliyo haklısın...

Moderatörün son düzenlenenleri:
arka sokakalr 10 reyting 25 share?
9 reyting 20 share
nolmuş ar ne alaka
vadi twittersa twitter reytingse reyting rekorsa tüm rekorların sahibi internetten izlenmeyse en çok izlenen ee bu diziye ne denir
HELAL OLSUN BE HELAL denir

9 reyting 20 share
nolmuş ar ne alaka
vadi twittersa twitter reytingse reyting rekorsa tüm rekorların sahibi internetten izlenmeyse en çok izlenen ee bu diziye ne denir
HELAL OLSUN BE HELAL denir
helal lafını sendne bekliyoruz hala
rekor değil yorum çoğu o yüzden bnm için önemli değil
as ın ortalamsından bahsettim son 1 aydaki

https://fav10.net/f220/ku...konusu-174561/

bi göz at varsa eşi benzeri görelim gardaş

- - - Ekleme - - -

helal lafını sendne bekliyoruz hala
rekor değil yorum çoğu o yüzden bnm için önemli değil
as ın ortalamsından bahsettim son 1 aydaki

tamam da ar ne alaka
konuyu değiştirerek bi yere varamayız güzel kardeşim biz kanıtlarla konuşuyoz rekorlar konumuz herşeyi cevaplar zaten yorum morum yok kanıtlar var kanıtlar

kanıt olmayan konuya yorum yapmam zaten ilk 30 tane kanıt olmayanları yazmıştım istediğin yorumu yaz kanıt değil onlar

ar la vadi aynı kefede total dizisi
sen reyting yazınca ben de totslal dizisi olan as ı yazdım

konuyu ar ye nasıl bağlamayı başardın bana da öğret onu her konuda lazım olur aga

Twitlere bakıyomda hep dalga geçmişler ya
)

Şu tweete bayıldım .Kesinlikle kışkırtma falan yoktur
)

<s style="text-decoration: initial;">#</s>polatgeridöndü fakat ameliyat esnasında verilen gay kanından doğan netice üzücü oldu..

- - - Ekleme - - -

Bir dizi karakteri olarak maalesef <s style="text-decoration: initial;">#</s>polatgeridöndü oysa biz senin dönmeme ihtimalini sevmiştik Polat...

<s style="text-decoration: initial;">#</s>polatgeridöndü adamlar ölümsüzlüğü buldu yorumsuz yayınlıyrum 😛

<s style="text-decoration: initial;">#</s>polatgeridöndü sinirimi bozuyo herif ya gerçek hayatta kaç senelik sevgilisini bırakıp 1hafta içinde evlenen adamdan kime ne hayır gelir

Lokman Hekim'in nehirde kaybolan ölümsüzlük reçetesini buldu kesin.. <s style="text-decoration: initial;">#</s>polatgeridöndü

<s style="text-decoration: initial;">#</s>polatgeridöndü Zaten iki şey geri dönmez : Biri yaydan çıkan ok. Diğeri ise alışverişe giden kadın, bekleme dönmez o
)

yaşamayı bu adam kadar seven birini görmedim daha<s style="text-decoration: initial;">#</s>polatgeridöndü

Kendisinden 25 yaş küçük eşiyle balayısı biten <s style="text-decoration: initial;">#</s>polatgeridöndü

Hiç araştırma falan yapmadım.Sırayla twettleri kopyalım.Hepsi dalga gçeiyo zaten
)

dediğim gibi 16 reyting %40 da dalga geçerek izliyo zaten
onların ne olduğu belli 3-5 çocuk eğleniyolar işte

dediğim gibi 16 reyting %40 da dalga geçerek izliyo zaten
onların ne olduğu belli 3-5 çocuk eğleniyolar işte

3-5 çocuk değil git tweetlere bak tweetlerin hepsi yanı.Heralde A/B'nin ne oldugunu daha iyi anlamış olursun böylelikle.
16.000 kişi
)Tweet atanlar ayrıca izlemeden nasıl tweet atabilirler.

Son olarakta Sivasta peynir yapan teyzenin kocası tweetlerda tweet atmayacagına göre A/B kitlesi olmalı bu tweetlerin.
Ama harbi ayp etmişler