Dram olmak zorunda değil ki. Diziyi sürdüren üye genel hikayeye bağlı kalarak yazdığı bölümü istediği türde yazabilir. Önemli olan işin keyfini çıkarmak007At post: 1395613' Alıntı:İlla dram yazdırcaksın yani
Dram olmak zorunda değil ki. Diziyi sürdüren üye genel hikayeye bağlı kalarak yazdığı bölümü istediği türde yazabilir. Önemli olan işin keyfini çıkarmak007At post: 1395613' Alıntı:İlla dram yazdırcaksın yani
takas post: 1395616' Alıntı:ohooozor işmiş ben öyle bişey yapabilsem zaten kendim dizi yazarım neyse yine de belki yazarım açık kapı bırakıyorum
- - - Ekleme - - -
aksiyonun tavan yaptığı vadivari müthiş bi bölüm yazabilirim alsında
Herkes öyle düşünürse katılım fazlalaşamaz007At post: 1395624' Alıntı:Katılım fazlalaşsın bende katılırım.
Adım kuytu köşede dursunrengarenk post: 1395628' Alıntı:Yazarsın bence de neden olmasın
- - - Ekleme - - -
Herkes öyle düşünürse katılım fazlalaşamaz
Merak etme 6-7 kişi olmazsa proje iptal olacak. O yüzden adını yazdırsan da bir şey olmaz007At post: 1395631' Alıntı:Adım kuytu köşede dursun
Teşekkür ederimçocuklarduymasın post: 1395648' Alıntı:Başarılar kardeş güzel bir proje gibi
Çok sevindim senin gibi senaryo piiri birinin katılmasınaFks14 post: 1395674' Alıntı:Güzel bir düşünce.
Bu hikaye benim =)
Sevindim007At post: 1395683' Alıntı:Aha diyen biri çıktı@rengarenk
Ben aradan sıvışmaya çalışcamrengarenk post: 1395710' Alıntı:Teşekkür ederim
- - - Ekleme - - -
Çok sevindim senin gibi senaryo piiri birinin katılmasına
- - - Ekleme - - -
Sevindim
Aslında Bu Hikaye Benim demese de @mrt-06 da katıldı projeye. Ben de varım. E sen ne duruyorsun orada?
Bak çok zevkli olacak. Dizi köyde şimdiki zamanda başlayıp yüz yıl önce bir sarayda sürerken yıllllaaaaaar sonra uzay boşluğunda geçebilir mesela007At post: 1395726' Alıntı:Ben aradan sıvışmaya çalışcam
Absürt komedi yazsana senrengarenk post: 1395731' Alıntı:Bak çok zevkli olacak. Dizi köyde şimdiki zamanda başlayıp yüz yıl önce bir sarayda sürerken yıllllaaaaaar sonra uzay boşluğunda geçebilir mesela
Hep beraber yazalım işte. İmece usülü007At post: 1395736' Alıntı:Absürt komedi yazsana sen
Katıldın artık dönüşü yok007At post: 1395746' Alıntı:Bu hikaye benim için çocuk oyuncağı
Tamam katıldın artık ama kaçamazsın sen deKubi-Lay post: 1395749' Alıntı:Bende yazarım bir bölüm ama diziyi başlatmak istemem
O nasıl bir kura öyle007At post: 1395750' Alıntı:Kurayı yap hemenama ben çıkmıyım başlatmak için
Teşekkürlerberkann post: 1395775' Alıntı:Çok iyi düşünmüşsün.Belki katılabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?