TVen'den Yeni Bir Proje => Bu Hikaye Benim!

rengarenk

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
94
Puanı
129
BU HİKAYE BENİM!

Merhaba ff üyleri :)
-TVen ortaklarından biri olarak yeni bir proje düşündüm ama gerçekleşip gerçekleşmeyeceği tamamen size bağlı. İsmini Bu Hikaye Benim (değişebilir de) olarak düşündüğüm proje şu şekilde: Kurayla belirleyeceğimiz ff üylerinden birinin başlatacağı bir diziyi her hafta bir başka üye devam ettirecek. Dizi projeye katılan üye sayısından bir fazla kadar bölüm sayısı olacak şekilde planlanacak ve finale kadar her hafta bir başka üye tarafından sürdürülecek bölümler finalde ise yine diziyi başlatan kişi tarafından yazılıp bitirilecek. Diziyi her hafta başkası yazdığı için muhakkak bir çok mantık hatası ve alakasızlık olacak ama sizce de çok keyifli bir iş değil mi? :)
-Kanal olarak ilk kez böyle bir proje hazırladığımız için pratikte nasıl olacağını bilemiyoruz ama proje için isteklilerle denemek isteriz.
-Eğer siz de bu projede bölüm yazarı olmak isterseniz konuya Bu Hikaye Benim şeklinde cevap yazarak dahil olabilirsiniz.
Unutma bu proje tamamen sana bağlı çünkü Bu Hikaye Senin!

Son düzenleme:
başarılar aga yaratıcı düşünce ve projeleri severim :D

zaman yok be aga işten geliyoz 1 saat falan boşluk var sonra iftar derken peşinden teravi :D

takas post: 1395607' Alıntı:
tmm haftasonu hatırlat yazim :D
Şimdi yazman gerekmiyor. Anlamadın sen bence olayı :D Diziyi kurayla seçilen biri başlatacak. Sonra sırayla katılan her üye bir bölüm yazacak. Sıralar da belirlenecek. Yani hemen şimdi yaz diyen yok. Sıran gelince önceki bölümlere bağlı olarak kendin de yeni bir şeyler katarak bir bölüm yazacaksın. Olay bu kadar basit :)

rengarenk post: 1395612' Alıntı:
Şimdi yazman gerekmiyor. Anlamadın sen bence olayı :D Diziyi kurayla seçilen biri başlatacak. Sonra sırayla katılan her üye bir bölüm yazacak. Sıralar da belirlenecek. Yani hemen şimdi yaz diyen yok. Sıran gelince önceki bölümlere bağlı olarak kendin de yeni bir şeyler katarak bir bölüm yazacaksın. Olay bu kadar basit :)
ohooo :D zor işmiş ben öyle bişey yapabilsem zaten kendim dizi yazarım neyse yine de belki yazarım açık kapı bırakıyorum :D

- - - Ekleme - - -

aksiyonun tavan yaptığı vadivari müthiş bi bölüm yazabilirim alsında :D