TV8'in Yeni Dizisi 'Sıfırıncı Gün'den İlk Kareler!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
Ffr9TXNXwAcU5AN

TV8'in iddialı dizisi Sıfırıncı Gün'ün çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, kadrosunda Engin Öztürk, Yiğit Özşener, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya, Berk Cankat, Damla Colbay, Uğur Uzunel, Naz Çağla Irmak, Esra Ruşan, Turgay Tanülkü, Demir Karahan, Adnan Biricik, Esra Ruşan, Savaş Özdemir ve Ahmet Pınar'ın yer aldığı yapımın ilk bölüm çekimleri Makedonya, Miami ve İstanbul'da gerçekleşiyor.

Sıfırıncı Gün, yakında TV8'de başlıyor!

FhS0zQ-WAAEj3NN

FhS0zRCXkAANUdu

FhS8kDlWYAIVnZn

FhS8kD0WAAEHZ9K

FhSu0ZIWYAAYF6d

FhSuzuyXwAEudum

FhSu0GZXkAYG2QI

Bu diziye çok emek harcıyorlar. Sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla çok etkileyici alanlarda çekimler yapıyorlar. İzleyiciye adeta görsel şölen sunacaklar. Bakalım umutluyum bu diziden.

Ahmet Pınar aksiyondaki kalitesini konuşturacaktır. Sırf bunun için şans veririm.

Kadro gerçekten çok iyi ama kasvetli bir havası var ve seyirci bu havaları asla benimsemez.

• Beğendim
Reactions: STAR
Bu diziye çok emek harcıyorlar. Sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla çok etkileyici alanlarda çekimler yapıyorlar. İzleyiciye adeta görsel şölen sunacaklar. Bakalım umutluyum bu diziden.
Engin Öztürkün Miami deki fotosunu gördün mü otel önündeki belki orayı görünce tanimissindir

Baya bir emek veriliyor ama max 5-6 alacak bir proje. @serhatt a katılıyorum fotolardan bazı kesimlerden bile kasveti alabiliyorum.

• Beğendim
Reactions: serhatt