TV8'den Yeni Program: "Sinek İkili"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Acun Ilıcalı'nın satın almasıyla çehresi tamamen değişen ve eğlence kanalına dönüşen tv8'den yepyeni bir program daha geliyor.

'Var mısın Yok musun' yarışmacılarından Furkan Dede ve Evren Doğru'nun birbirinden farklı konular hakkında yaptığı sohbetleri ekranlara taşıyacağı 'Sinek İkili' yayın hayatına bu gece başlayacak.

Sinek İkili, bu gece 00.45'te tv8'de başlıyor!

Tanıtımı olmadan yapılan program işinide tv8 çıkardı, tutmayacağı belli. Acun bu konuda çok yanlış yapıyor.

Acun bu kanal işinden sıkıldı mı ne. Ne saçma bir şey yapmış böyle.
Umarım saatiyle fazla oynamaz.

Tanıtımı yapılsa da tutabilecek bir program değil. Acun'a hala ısınamasam da suçu onda aramayın derim.

Tanıtım yapılsa birçok kişinin haberi olurdu ve meraktan bakardı ama şimdi çoğu kişinin programdan haberi bile yok

İddialı bir program gibi görünmüyor, hem meraktan bakılsa bile o saatte olmaz.

Genel olarak tv8 doğru düzgün tanıtım yapamıyor.

Örneğin; O Ses Çocuklar, Homofis, Sahur Vakti, Ayrılsakta Beraberiz, Komedi Türkiye, Para Bende, Ninja Warrior ve daha fazlası.

Tanıtımı olmadan yapılan program işinide tv8 çıkardı, tutmayacağı belli. Acun bu konuda çok yanlış yapıyor.
Acun bu kanal işinden sıkıldı mı ne. Ne saçma bir şey yapmış böyle.
Umarım saatiyle fazla oynamaz.
Tanıtımı yapılsa da tutabilecek bir program değil. Acun'a hala ısınamasam da suçu onda aramayın derim.
Tanıtım yapılsa birçok kişinin haberi olurdu ve meraktan bakardı ama şimdi çoğu kişinin programdan haberi bile yok
Boş bir program daha.

Program TOTAL grubunda ilk 100'e giremedi, AB grubunda 85. sırada, ABC1 grubunda 74. sırada yer aldı.