TV8'den Yeni Dizi: Yetkisiz

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,495
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Screenshot_20231215_023143_Instagram.jpg

'Aşka Düşman' dizisini izleyici ile buluşturmaya hazırlanan TV8'den yeni bir dizi daha geliyor.

Yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk'ün oturacağı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı İspanyol suç draması 'Unauthorized Living'in yerli uyarlaması için hazırlık çalışmaları başladı.

'Yetkisiz' adı ile ülkemize uyarlanan dizi, iş insanı görünümündeki bir uyuşturucu baronunun etrafında dönen olayları konu ediniyor.

Yetkisiz, yakında TV8'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Screenshot_20231215_023143_Instagram.jpg

'Aşka Düşman' dizisini izleyici ile buluşturmaya hazırlanan TV8'den yeni bir dizi daha geliyor.

Yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk'ün oturacağı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı İspanyol suç draması 'Unauthorized Living'in yerli uyarlaması için hazırlık çalışmaları başladı.

'Yetkisiz' adı ile ülkemize uyarlanan dizi, iş insanı görünümündeki bir uyuşturucu baronunun etrafında dönen olayları konu ediniyor.

Yetkisiz, yakında TV8'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

TV8'in yeni harcanacak dizisi gibi duruyor.

Nalaka TV8? Survivor zaten 6 gün boyunca yayinlanmicakmi? Bu dizi ancak yeni sezona kalir bence!

Aşka Düşman olacak survivor da var nasıl dizi yayınlanacak ki

İyi uyarlanırsa tutabilir
Haluk bilginler i koysunlar zaten şahşiyette aynı karakterin zengin olmayanını oynuyordu :X

Ne zaman uyarlayacaklar diye bekliyordum bu diziyi :X adamın oğlu @serhatt gibi biri adam da işi gücü damadıyla ilerletiyor yazık be :F

Haluk bilginler i koysunlar zaten şahşiyette aynı karakterin zengin olmayanını oynuyordu :X

Ne zaman uyarlayacaklar diye bekliyordum bu diziyi :X adamın oğlu @serhatt gibi biri adam da işi gücü damadıyla ilerletiyor yazık be :F
Valla mı ay orijinalini izlicem hmen 🤣bölümleri buldum

Aaaa oğlu iyiymiş dizide ne haltlar karıştırıyor? :A

Acun Survivor'dan umudu iyice kesmiş ki 5 güne düşürme peşinde. :F