TV8'den Yeni Dizi 'Aşk-ı Roman'

xBUGRAx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
19,832
Puanı
1,060
xBUGRAx yeni bir haber konusu açtı

tv8'den Yeni Dizi 'Aşk-ı Roman'

tv8 ekranlarında çok yakında yepyeni bir dizi başlıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cennet Mahallesi dizisinin 'Evleneceksen Gel' adaylarının başrol olacağı şekilde yeniden ekranlara döneceği haberleri çıkmıştı. O dizinin kanalı tv8 oldu!

Solmaz Ciros ve Kaan Güvenilir'in başrollerini paylaştığı ve Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği 'Aşk-ı Roman' Ağustos ayından itibaren Hafta İçi Her Gün tv8'de ekranlara gelecek!

İşte dizinin fragmanı:

Son düzenleme:
İyi olmuş uydu kanalına yakışır bir diziydi.

Dizi ayağına Global yine bize kazık atmaz umarım.

Yok artık, bi de hafta içi her gün mü yayınlanacak?

"Egleneceksen Gel" daha iyiydi bence.

Acun Show'u fena sırtından vuruyor
gerçi batar bu dizi sonradan

Bunlar hani küsmüştü yine barişmiş geçen
dizi varken Seda'ya çıkarlar mı acaba

Eğer bu dizi Show'da olsa bir daha yüzüne bakmazdım ama neyse ki tam kendisine uygun kanalı bulmuş. Acun kaliteyi git gide dibe çekiyor.

TV8 hala yayında mı?
Tanıtım Cennet Mahallesi'nin Flash TV versiyonu gibi, sanki vine fenomenleri veya youtuber'lar tiye alıyor gibi.

İlk 100'e giremezler umarım.

Serap Paköz'ü alın siz de öyle bir şey olursa.
Var ya yıllardır hep aklımdan geçiyordu Serap hanıma program yaptırmak ama yanaşmadılar bir türlü. Serap Ezgü ile Kadının Sesi bir zamanlar Show'da yayınlanıyordu.
Gerçekten çok sevdiğim bir ekran yüzü.

Hatırlıyorum Serap Show'da Kadının Sesi İnci TGRT'de Sizin Sesiniz diye yapıyordu program yarışıyorlardı.

Hatırlıyorum Serap Show'da Kadının Sesi İnci TGRT'de Sizin Sesiniz diye yapıyordu program yarışıyorlardı.
Yeni sezonun yükselen formatları bunlar olacak gibi siz de İnci'yi erken başlatıp izleyici kazandırın. Haber öncesinden.

Başta TGRT'deydi ama Serap babaannnem izlerken hatırlıyorum o izlerken ben de oyuncaklarla oynardım.

Evet Serap TGRT'den gidince TGRT'de öğle haberlerini sunan İnci'yi yerine koymuşlar FOX'ta başlamadan araştırmıştım.

Ne Seninle Ne Sensiz ile yeni bir yükselen format daha buluruz haber önüne.

Kanalın kapansın Acun. Bazen çok saçma kararlar veriyor bu adam. Arkadaşım bir sürü kaliteli yazar boşta çektirsene onlara birer tane film veya dizi zaten ortalık bomboş.

Sosyal medyada dalga geçmiş herkes Acun iptal edebilir bence.